FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă, un nou atac la Gigi Becali: „Face rău jucătorilor! Se crede specialist, dar nu știe ce e un sprint”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:11 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:48

Victor Pițurcă, fost selecționer și antrenor la FCSB, a vorbit despre situația de la clubul roș-albastru și despre implicarea lui Gigi Becali.

Antrenorul care a colaborat în două rânduri cu Gigi Becali consideră că patronul roș-albaștrilor este de vină pentru rezultatele slabe și critică modul în care acesta se comportă.

Panduru îl propune pe Ionuț Chirilă la FCSB: „La Chiajna a făcut ceva dintr-un grup de necunoscuţi. Echipele lui joacă fotbal”
FCSB
Panduru îl propune pe Ionuț Chirilă la FCSB: „La Chiajna a făcut ceva dintr-un grup de necunoscuţi. Echipele lui joacă fotbal”

Victor Pițurcă se ia de Gigi Becali

„La început. Becali se afișa într-un fel, voia să controleze, iar acum toți îi ascultă comicăriile și inepțiile după meciuri, el crezând că e specialist! 

Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul. El nu știe ce e ăla un sprint de 5 metri. Becali face rău jucătorilor! 

Jucătorii nu se vor pregăti niciodată bine pentru că știu cine face echipa și schimbările”, a spus Victor Pițurcă la Sport Total FM.

Nu vreau să dau în săracul Dică, n-are nicio vină! Vina lui este că a revenit la FCSB! A revenit pe o vrăjeală a lui Becali! 

- Victor Pițurcă 

Mititelu e un om simplu, are sânge de oltean și face prostii și a plătit pentru ele. Eu îl prefer mult mai mult pe el decât pe Gigi Becali sau pe Rotaru, deși s-a comportat cel mai urât. Comportamentul lui Becali a fost preluat și de alți patroni. Mititelu, dacă a avut un antrenor mic, pus de el, mai zicea ceva, dar nu se compară cu Becali. I-am spus lui Mititelu: «Ai investit atâția bani, dar ce jucători slabi ai!» 

- Victor Pițurcă

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Citește și: 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
andu40
andu40  •  02 Noiembrie 2022, 20:03

Sincer imi e reala scarba de acest personaj, si NU ma intereseaza catusi de putin de debiteaza!

andu40
andu40  •  02 Noiembrie 2022, 20:01

Sa ne mai lase infectia asta de "om" - cu parerile lui. Sa dispara in cazinouri unde isi petrece viata. NU intereseaza pe nimeni ce are de spus Piturca!

dragna
dragna  •  02 Noiembrie 2022, 19:47

Pizzi e maestro. Becali reflecta situatia din tara, superficialitate, cocalarie, lipsa de profesionalism. Mai trist e ca e si bagat in seama. Nu incetam sa acordam importanta celor care nu merita. Becali a ajuns la o varsta si nu a inteles nimic. Nu se va schimba niciodata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează