FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Gigi Becali, spectacol după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”

Florinel Coman/ FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Florinel Coman/ FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 13:11

Voluntari - FCSB 1-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a rămas impresionat de prestația lui Florinel Coman (25 de ani), extrema bucureștenilor.

Coman a întors soarta meciului cu o „dublă” în repriza a doua, în interval de 6 minute ('48, '54). Primul gol, un șut cu interiorul la colțul lung, din unghi, din poziția lui clasică, de extremă stânga. Al doilea, un șut tot la colțul lung, dar la firul ierbii și din poziție de „vârf”.

După aceste două reușite, el a ajuns la 14 goluri în acest sezon și e golgheterul Superligii, la egalitate cu Olaru. Coman are și 8 assist-uri.

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”
Voluntari - FCSB
Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”

Gigi Becali, după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”

„De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. - 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața și, după ce se retrage, să rămână în staff”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

VIDEO. Ce a declarat Florinel Coman după meciul cu Voluntari

„Un meci întors de echipă, dar pe care l-am tratat superficial, lipsiți de curaj. Am pierdut mijlocul terenului în prima repriză. Elias a schimbat tactica în a doua repriză și i-a ieșit.

O seară perfectă pentru mine, să spunem. Dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute. Asta ne-am propus. Am știut cum să gestionăm, asta e bine. Important e că nu am căzut fizic și ne-am ridicat la pauză”, a spus Florinel Coman.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
FCSB
„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”
FCSB
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
Doru.S
Doru.S  •  04 Martie 2024, 12:43
Postat de befree pe 01 Martie 2024, 11:08

Dupa ce se lasa de fotbal, Coman va fi soferul lui Becali, inlocuindu-l pe Luțu, care se va retrage la manastire. Coman avand permis de conducere universal.

Asta e supertare!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  02 Martie 2024, 10:54
Postat de emil1986 pe 01 Martie 2024, 14:39

Mocirla mai mare ca la clona bolsevica de vizavi de cimitirul Callvin nu gasesti nicaieri.

ce coincidenta ...si eu stiu o clona chiar langa cimitirul de langa centura bucurestiului !! undeva prin berceni pe camp !!

Valyvaleron
Valyvaleron  •  01 Martie 2024, 22:23
Postat de emil1986 pe 01 Martie 2024, 14:37

Omenie a fost in mintea ta putina cu IQ subuniar. Du-te ba si lasa-te de acest sport. Nu pricepi nimic!

Se baga si nea Emil ca musca in ....te am.intrebat eu de sanatate? Destept cu iq imens poate ne spui ce inseamna subuniar..

Vezi toate comentariile (57)
Comentează