FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să profite de haosul de la CFR Cluj! Încearcă să transfere 2 oameni de bază ai campioanei

Gigi Becali vrea să profite de haosul de la CFR Cluj
Gigi Becali vrea să profite de haosul de la CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 15:36 / Actualizat duminica, 09 august 2020 16:08

Gigi Becali încearcă o lovitură de proporții înaintea noului sezon. Încearcă să aducă la FCSB doi oameni de bază ai campioanei CFR Cluj, mijlocașul Damjan Djokovic (30 de ani) și fundașul Kevin Boli (29 de ani). 

CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1, dar atmosfera de la club nu este deloc bună. Damjan Djokovic a răbufnit chiar după meciul de titlu, câștigat cu 3-1 la Craiova. Croatul și-a cerut salariile restante. 

Alt fotbalist nemulțumit de situație este fundașul central Kevin Boli. Francezul a fost criticat dur de Dan Petrescu pentru un cartonaș roșu luat în finalul meciului cu Gaz Metan și ar fi depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

Gigi Becali stă la pândă

Gigi Becali a declarat că nu e dispus să cumpere jucători, dar nu exclude aducerea unor fotbaliști liberi de contract. Djokovic și Boli, fotbaliști lăudați de patronul de la FCSB de-a lungul anilor, s-ar afla pe lista lui, conform Fanatik.

VIDEO. Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV CFR Cluj, datorii URIAȘE către jucători! Detalii despre haosul financiar din Gruia

Fanii-acționari de la Dinamo, atac cu talpa la spaniolii veniți la București: „Nu au banii necesari! Se duc cu poza și spun «Am fost la stadion, la Rin. Ne-a plăcut»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  10 August 2020, 16:48

Insolventa si falimentul, sunt doua practici de baza ale menagerilor fotbalului romanesc, bineînțeles nu inventate de ei, ci copiate de la măgarul șef george copos

105662257060988
Eugen Qy  •  10 August 2020, 03:07

Din pacate cei mai multi dintre sustinatorii fecesebeului sunt de PLANS ! atata timp cat insusi gb recunoaste ca nu e STEAUA ci fc fcsb, iar ei sacarutii sustin SUS si TARE cum ca STEAUA ar fi ! Vai lor !n alta ordine de idei gb a desfiintat academia fotbalistica STEAUA (din prostia lui) iar dupa cativa ani , vazand ca G.Hagi are MARE SUCCES cu a lui a reinfiintat-o sub denumirea de fc fcsb. Acum nu mai stiu, daca dupa ce va parasi corabia aceasyta va reveni tot STELEI sau va trece in proprietatea lui gb ! In alta ordine de idei, un prieten de al meu a incercat mai de mult sa-i spuna lui gb ca el daca era in locul acestuia, isi facea propria academie de viitori fotbalisti, pe modelul Ajax sau Atletico Madrid dar atunci s-a izbit de zidul numit gb ! Intentionat nu ii scriu numele complet ca el e obisnuit cu initialele !

dragos_chiva
dragos_chiva  •  10 August 2020, 00:45
Postat de catalynn pe 09 August 2020, 22:06

Pai cum ai vrea sa fie!? Ai uitat ce a pățit Planic!? Crezi ca Djokovic nu a aflat!? Adică pleaca de la CFR pt ca nu era plătit la timp pt a se duce slujitor la ne-a jjijji, sa fim serioși! :-))))

Ai înțeles greșit. Am vrut să spun că nu cred că Becali a pus ochii pe un individ ca Djokovic, chiar nu are ce să-ți placă la jucătorul ăsta, e haosul întrupat.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează