FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Charalambous? Becali a făcut anunțul în direct și a dezvăluit salariul lui MM: „Cam atât are”

Elias Charalambous +38   FOTO
Elias Charalambous

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 12:30 / Actualizat luni, 22 mai 2023 13:15

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul cipriot al roș-albaștrilor, va rămâne la echipă, însă în anumite condiții. FCSB a fost învinsă duminică seară de Farul, scor 2-3, și a pierdut matematic titlul. 

Latifundiarul din Pipera a spus că, dacă Charalambous va vrea și el să continue la FCSB, va trebui să accepte un salariu mai mic, pentru că intenționează să reducă din cheltuieli. 

Becali, DEZLĂNȚUIT după Farul - FCSB: „Fără putere şi bărbăţie” » 5 jucători mitraliați: „Fără Cristea, eram în luptă, am insistat degeaba cu Cordea ăsta!”
FCSB
Becali, DEZLĂNȚUIT după Farul - FCSB: „Fără putere şi bărbăţie” » 5 jucători mitraliați: „Fără Cristea, eram în luptă, am insistat degeaba cu Cordea ăsta!”

Gigi Becali anunță în ce condiții rămâne Charalambous la FCSB: „După aia îngheață picioarele”

„Rămâne Charalambous, dar să vedem în ce condiții. Eu acum fac tăieri. Fac și la academie, peste tot. Adică, trebuie făcute tăieri, că după aia îngheață picioarele. 

Dacă el vrea să rămână pe salariu mai mic, rămâne. Adică, de la 10.000 să micșoreze, să aibă prime mai mari de obiectiv. 

Cred că rămâne. La jucători, nu ai cum să umbli cu salariile. La angajați… nu sunt foarte mari. Argăseală are 5 000, Ghiorghișor (n.r. - Iulian, vicepreședintele FCSB) 5 000. Meme (n.r. - Mihai Stoica), nici nu știu, 2-3.000”, a declarat Gigi Becali, în față la palatul din Aleea Alexandru. 

„FCSB nu e suficient de matură! Are niște amnezii în joc”

După Farul - FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi, Florin Răducioiu a analizat prestația celor două formații.

Fostul mare atacant a lăudat jocul formației din Constanța și este de părere că FCSB are de suferit din cauza fluctuațiilor mari de formă, dar și din cauza greșelilor individuale.

„Farul este bestia neagră a celor de a FCSB. E clar că știe să profite de greșeli. Nu ar fi just să dăm vina pe Târnovanu, nu e corect să-l găsim pe el vinovant. A greșit într-un moment culminant, dar a avut un sezon foarte bun.

E de gândit și trebuie înțeles de ce FCSB are aceste amnezii. Nu știum cum să le spun, fluctuații. Ceva în joc nu merge. Sunt fluctuații foarte mari și le-au fost fatale. FCSB nu e suficient de matură pentru a lua titlul. Acum a câștigat o filozofie de joc, un stil de joc. Farul a dominat campionatul prin acest joc extrem de frumos și eficient”, a declarat Florin Răducioiu la PrimaSport.

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

Citește și: 

Cadru cu cadru! Cum arată seria de GAFE la golul decisiv din Farul - FCSB: unde se uita Florinel Coman?

Gică Hagi dă lovitura » Câți bani primește Farul după câștigarea campionatului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  22 Mai 2023, 20:34

Cam mult pentru MM doar pentru postul de mistocar de pe la tv, intrucat pe la echipa nu mai are niciun cuvant de spus !!

parpalache
parpalache  •  22 Mai 2023, 18:16

He he he!Auzi la cuviosul mincinos!Cica nici nu știe ce salariu are MM!Așa o fi,ca SALARIU o fi având doar„2-3 mii-(ca nu vrea sa plateasca atâtea impozite)dar cât câștiga impertinentul gurist„responsabil cu presiunile pe arbitri și cu diversiuni media”?!Ca pâna acum câștiga PESTE o suta de mii de euro pe an!Venituri mai mari ca antrenorul( ca doar el-cum a și zis-recent-are o funcție mai mare ca antrenorul)!Cu toate nu e deloc clar, ce funcție are el la fcsb?!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Mai 2023, 18:02
Postat de cronicaruldefotbal pe 22 Mai 2023, 16:52

2000-3000 pt un sufleor de proasta calitate ca M Stoica? Mult prea mult! La faianta cu el)) sper ca nu apare pe sticla prea curand ca nu mai are ce sa ne spuna.... e inchis in cutia de carton

Din aceasta cauza canta și pe la alte mese (tv)...are foamea în gat. Galațiului îl astepta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează