FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat în ce condiții revine pe stadion » Ce trebuie să facă Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 09:47 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 11:47

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, absent în ultimul timp de pe stadion, a anunțat în ce condiții se va întoarce în loja roș-albaștrilor pentru a-i urmări pe roș-albaștri.

Becali nu mai e tentat de prezența pe Arena Națională la meciurile de acasă disputate de FCSB. Totuși, acesta mărturisește că s-ar întoarce cu o singură condiție: FCSB să revină în Liga Campionilor.

„Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează fotbalul. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. 

Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea. Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali potrivit AS.ro

2013este anul ultimului meci acasă al celor de la FCSB în grupele Ligii Campionilor, 0-0 cu Schalke

FCSB riscă să se îndepărteze de titlu

Visul latifundiarului poate fi năruit și în sezonul acesta, FCSB fiind la 9 puncte distanță de CFR în clasament și aflându-se într-o situație foarte dificilă: infectarea cu Covid-19

Antrenorul principal Iordănescu și toți asistenții lui au Covid, ei nu participă la antrenamente și nu vor contribui nici la următoarele două meciuri din campionat, cu Mioveni și cu Astra.

Miza acestor etape e semnificativă, chiar dacă a mai rămas mult de jucat din sezonul acesta. FCSB a înregistrat patru victorii la rând și a urcat de poziția a patra, însă distanța care o separă de liderul CFR a rămas una mare.

Roș-albaștrii nu își permit să se îndepărteze și mai mult, altfel nici măcar înjumătățirea punctelor nu-i va mai plasa cu șanse mari de câștigare a campionatului. Echipa trebuie să câștige singură următoarele două partide, fără o conducere tehnică normală.

„Principal” va fi Pintilii, un fost fotbalist lipsit de licență pentru antrenorat. Eugen Nae a fost readus ca antrenor de portari ca să suplinească absența lui Marius Popa, infectat și el. 

Nae s-a aflat în anii trecuți în staff-ul lui Cosmin Olăroiu. Cum Oli e șomer din februarie, de când a reziliat contractul cu Jiangsu Suning, Nae a stat și el pe margine mult. Oli i-a permis acum să le ofere o mână de ajutor roș-albaștrilor.

Citește alte știri despre FCSB:

Andrei Vlad, cel mai slab portar din istoria FCSB! » Cifre dezastruoase pentru „Messi al portarilor” în tricoul roș-albaștrilor

COVID-19, inamicul #1 la FCSB » Din cauza infectărilor, roș-albaștrii riscă să se îndepărteze de titlu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
c23665
c23665  •  14 Octombrie 2021, 17:45
Postat de mario78a pe 14 Octombrie 2021, 13:21

gata tata SAMPION LIG , sa vina cupa, sa vina cupa in BERCENI

Cupa Corendon!!

je__
je__  •  14 Octombrie 2021, 15:40
Postat de digei pe 14 Octombrie 2021, 12:50

Gigele, uita de Liga Campionilor, chiar daca vei lua titlul. Cel mult vei urma traseul de acum al CFR-ului adica Conference. Stai acasa ca stai bine.

Adio nea jiji, din ce declari, nu te vom mai vedea niciodata pe stadion!

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Octombrie 2021, 13:27

Iar subiect de cancan ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează