FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali: „Dacă aș putea, mi-aș face operație estetică”. Noi contre cu Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 16:27

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut încă un mesaj dur pentru rivalul Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, după ce acesta l-a acuzat că se laudă în presă cu faptele bune pe care le face.

Finanțatorul echipei roș-albastre susține că nu vrea să se laude cu actele caritabile și i-a transmis lui Mihai Rotaru că între cei doi nu poate exista comparație.

 

Am mai vorbit o dată despre Rotaru și am făcut păcat. M-am dus după aceea la biserică pentru a mă spovedi. Aveam niște gânduri, dar nu vreau să fac păcat. I-am transmis prin cineva să nu mai vorbească pentru că nu avem nicio legătură. El nici la unghia de la picior nu-mi ajunge. Uite, iar am făcut păcat. El nu se poate compara cu mine. La nimic. Nici în clasamentul din Liga 1 nu se compară”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Dacă aș putea, mi-aș face operație estetică”

„Tot ce vedeți în spațiul public reperzintă 3% din actele caritabile pe care le fac. Eu nu le-aș spune nici pe astea, dar presa le află. Nu sunt mincinos și le confirm. Pe mine nu mă interesează slava deșartă. Vorbesc din dragoste. Dacă aș putea, aș face operație estetică. Mi-aș schimba fața și vocea. Și aș schimba și numele. Așa nu ar mai afla lumea ce fapte caritabile fac eu”, a adăugat Gigi Becali.

„Mă rog la Domnul Iisus Hristos și spus «Doamne, fă o minune cu poprul meu sărac, bătut de soartă și sclav prin alte țări. Nu aduce boala la noi». Până acum ce s-a întâmplat cu coronavirsul în România e slab”
 Gigi Becali

Citește alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Scandal monstru la FCSB! Revoltă în vestiar, după ce Florin Tănase a semnat pentru reducerea salariilor: „TRĂDĂTORULE!

Gigi Becali vrea să bage toată echipa în carantină: „Ne mutăm la Berceni, îi pun să semneze că sunt de acord”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  27 Martie 2020, 16:53

Pai atunci mai taie'ti si tu unghia de la picior, bai, Becali.

197102308378809
Petre Cauc  •  26 Martie 2020, 19:12

Ti-ai schimba fata sa furi si sa nu mai pofi fi prins,impostorule!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Martie 2020, 18:50
Postat de steaua1986. pe 26 Martie 2020, 18:45

Respect? Vai de capul tau, care cap de fapt, nu cred ca ai asa ceva.

Dacă ai fi citit cu atenție precedentele comentarii cel mai probabil te abțineai...dacă tot nu înțelegi o sa încerc sa explic pe întelesul tău...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close