FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îl provoacă pe Ahmetov să investească la Dinamo: "Mă bat cu el şi cu Abramovici la un loc"

Mircea Lucescu şi Rinat Ahmetov
Mircea Lucescu şi Rinat Ahmetov

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 16:49

După ce Gazeta a dezvăluit azi că Mircea Lucescu încearcă să-l convingă pe Rinat Ahmetov să investească la Dinamo, Gigi Becali a reacţionat.

"Poate să vină şi Ahmetov şi Abramovici, eu mă bat cu amîndoi la un loc. Aş vrea să vină ca să am concurenţă. Dar nu cred că e posibil să vină. Cînd ai o echipă ca Şahtior prin Liga Campionilor... Dacă ai deja o armată puternică, de ce să te mai implici şi în altă parte?", a declarat Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Rinat Ahmetov este cel mai bogat patron din fotbal, avînd o avere estimată la aproximativ 16 miliarde de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
plischi
plischi  •  06 Martie 2013, 07:28

...la un loc unul langa altul sau unul in spatele altuia? de cate ori ma simt plictisit, iau declaratiile astuia la recitit si gata... sunt din nou vesel, bine dispus si cu chef de urda.

caine_
caine_  •  06 Martie 2013, 00:50

Ahmetov la Dinamo? Sa fim seriosi! Dar daca ar investi in orice echipa din Romania....: 1. Gigi si-ar descoperi noul Dumnezeu 2.Atat. Orice punct de la 3. in sus s-ar adresa oilor idioate, supremului lider, maretei lacuste, taranilor in general 3. Ce n-ati inteles?

dblock
dblock  •  06 Martie 2013, 00:45

nici ahmetov nici lucescu nu vor investi 1 cent la dinamo.. Va duce Negoita de nas ca pe caini. Sper sa investeasca, chiar mi-as dori ca Dinamo sa nu mai fie cu probleme financiare dar traiesc in romania post decembrista de 24 de ani aproape.. multi au vorbit, putini au facut, iar negoita, ca si "livache", are cu cine sa fie comparat la diferenta dintre vorbe si fapte.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează