FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planul lui Negoiţă » 5 schimbări majore la Dinamo! Boom de imagine: Se implică Ahmetov

Dinamoviștii au cîștigat în Giulești, iar acum așteaptă ca șefii să le mai achite din restanțele financiare pe ultimele 3 luni
Dinamoviștii au cîștigat în Giulești, iar acum așteaptă ca șefii să le mai achite din restanțele financiare pe ultimele 3 luni

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 01:11

Planul lui Negoiţă povestit de sursele GSP: parteneriat Dinamo - Şahtior, care să presupună împrumuturi de jucători şi finanţare din partea magnatului ucrainean.

Nu s-au semnat încă actele prin care Ionuţ Negoiţă să devină unic conducător al clubului din Ştefan cel Mare, însă acest lucru se va întîmpla în maximum două săptămîni. Între timp, omul de afaceri de 39 de ani a creionat deja un plan prin care să o readucă pe Dinamo în prim-plan din punct de vedere sportiv. Gazeta vă prezintă cu ajutorul mărturiilor apropiaţilor lui Negoiţă schimbările ce vor avea loc din sezonul următor:

1. Cel mai important boom de imagine îl reprezintă parteneriatul cu Şahtior Doneţk, care ar aduce inclusiv implicarea financiară a patronului ucrainenilor, miliardarul Rinat Ahmetov! Cum se poate ajunge la această variantă? Constantin Anghelache, unchiul lui Ionuţ Negoiţă şi bun prieten cu Mircea Lucescu, alături de care a lucrat la Dinamo în anii '80, este liantul dintre nepotul său şi clubul din Doneţk.

"Il Luce are o relaţie deosebită cu Ahmetov şi îşi doreşte să aibă o contribuţie la relansarea lui Dinamo. Astfel că, pe lîngă parteneriatul cu Şahtior, care va implica trimiterea de jucători în Ştefan cel Mare, e foarte posibilă o infuzie financiară din partea lui Ahmetov, ca sponsorizare sau sub alte forme, mai ales că Lucescu va garanta în faţa patronului său", povestesc sursele GSP. Urmarea parteneriatului: Şahtior ar urma să aibă prima opţiune la fotbaliştii consideraţi interesanţi de la Dinamo.

Răzvan, Ando sau Grig?
2. Probabil, pînă în vară, se va merge pe aceeaşi componenţă a băncii tehnice. Din vară însă, Negoiţă îşi doreşte un antrenor de top în locul lui Ţălnar. Răzvan Lucescu, care în prezent antrenează în Qatar, la Al Jaish, Ioan Andone, fără angajament de 4 luni, sau Petre Grigoraş, care s-a întors recent la Oţelul, sînt pe lista lărgită.

3. Constantin Anghelache, care a fost prezent, alături de Negoiţă, la partida din Giuleşti (0-1), va primi o funcţie de conducere în cadrul clubului, cel mai probabil de preşedinte executiv. Mutarea ar aduce schimbări radicale în cadrul departamentului de management. "Anghelache vrea să schimbe tot managementul şi să-şi aducă oamenii lui, astfel că şansele ca Dănilescu şi ceilalţi angajaţi să mai rămînă sînt minime!", spun sursele. Cornel Dinu, dar şi Florentin Petre ar putea fi singurele persoane din club de care noua conducere nu se va atinge, întrucît înlăturarea lor ar stîrni furia suporterilor!

Se reface cuplul N&D
4. Claudiu Niculescu, acum antrenor la Damila Măciuca, şi Ionel Dănciulescu, doi dintre atacanţii de legendă ai clubului, fac parte din proiectul de viitor al lui Negoiţă. Cei doi vor primi funcţiile de manager şi director sportiv în cazul în care Clau-gol va renunţa la antrenorat, iar Danciu-gol se va retrage din vară.

5. Mîna lui Mircea Lucescu se vede în toate deciziile pe care Negoiţă vrea să le ia. Astfel că Ion Moldovan, şeful Centrului de copii şi juniori, va fi înlăturat, în locul său urmînd să fie adus Ionuţ Chirilă, unul dintre oamenii de încredere ai lui Il Luce.

Îi pasează Badea lui Borcea acţiunile?
Surse din cadrul clubului dinamovist susţin că Nicolae Badea ar putea să-i cedeze acţiunile sale lui Cristi Borcea! Aceasta dacă ultimul va scăpa curat din Dosarul Transferurilor. Şi Gazeta de joia trecută acredita ideea ca Borcea să revină în acţionariat, alături de Ionuţ Negoiţă, întrucît, susţin apropiaţi ai "cîinilor", Badea nu doreşte să-i cedeze acţiunile lui Negoiţă după contrele de la începutul lui 2013.

"Dacă va fi achitat în «Dosarul Transferurilor», Borcea va reveni sută la sută la Dinamo pentru că nu poate sta departe de acest club" (Dănuţ Lupu, fost mijlocaş Dinamo)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (150)
englezu
englezu  •  14 Martie 2013, 16:02

Parole, parole.... vom trai si vom vedea ! Clubul Dinamo merita sa reintre in circuitul marilor cluburi europene ! Hai Dinamo !!!

toni336
toni336  •  09 Martie 2013, 18:51
Postat de terminatorul2 pe 05 Martie 2013, 19:53

Cine a spus tămpenia asta ?

numai nea mircea poate salva dinamo in negoita nu cred el singur nu poate face nk. trebuie sa schimbe tot ,juc. antr. cond. sa fie un singur actionar sa taie in carne vie cand trebe.....si asa vor muri oile de ciuda si behaiti care intra sa com. de dinamoComentariul tău...

adimutu14
adimutu14  •  06 Martie 2013, 16:36

Suna prea bine ca sa se si concretizeze schema asta a lui Negoita, cu ce am citit mai sus in cativa ani am fi ca Celtic in Scotia, dar nu stiu...nu prea cred ca se va intampla asa ceva:-j

Vezi toate comentariile (150)
Comentează