FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu, anunț entuziasmant pentru fanii lui Dinamo: „Ne preocupă transferurile, am intrat în contact cu mulți jucători” + Planuri mari pentru sezonul viitor: „Vrem în play-off!”

Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo
Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 20:50 / Actualizat marti, 11 august 2020 21:22

Gigi Mulțescu (68 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit câți fotbaliști are la dispoziție în acest moment și spune că oficialii echipei caută să aducă nume noi în următoarele zile.

„Acum am terminat primul antrenament. Am avut douăzeci de jucători, dar cei pe care putem să ne bazăm sunt mai puțini. 

S-au întors jucătorii care au fost împrumutați, vreo 2-3, jucătorii de la echipa de juniori care tocmai a fost finalistă la Campionatul Național. Cei care intră în vederile noastre, 4-5 adică”, a declarat Mulțescu la „Digi Sport Special”.

Gigi Mulțescu: „Am intrat în contact cu jucători și impresari”

„SMURD”-ul a dezvăluit faptul că oficialii lui Dinamo au demarat discuții cu mai mulți fotbaliști, „câinii” fiind interesați să se întărească pe 6 posturi înainte de startul sezonului viitor.

„Ne preocupă transferurile. Analizăm pe posturi, am intrat deja în contact cu mulți jucători și cu impresari. E prioritar, acum suntem acomodați să jucăm fără antrenamente, să avem 10 zile până la campionat este un privilegiu, un dar. Avem nevoie de jucători pe 6 poziții. Căutăm fotbaliști de valoare. Ideal ar fi să fie cât mai mulți români. Acum nu mai acceptă nimeni să nu facem performanță”, a spus acesta.

Verbal, da, avem o înțelegere. Altceva nu s-a materializat. Cuvântul ține loc de contract, dacă e între oameni serioși. Salariul mi l-am luat - Gigi Mulțescu, despre prelungirea contractului cu Dinamo

Gigi Mulțescu: „Vrem în play-off!”

Totodată, antrenorul roș-albilor a dezvăluit ce obiectiv are Dinamo pentru sezonul 2020-2021. „Vrem în play-off, e clar. Nu mai putem să nu facem treaba asta. Suporterii ne-au fost alături din toate punctele de vedere, le promitem că ajungem în play-off. Nu ne mai putem permite să ratăm după ce a fost anul acesta”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Plecat de la Dinamo, Vali Lazăr și-a dezvăluit următoarea destinație: „De 5-6 ori mai mulți bani”

Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro! Fotbalistul e de acord: „Sunt deschis ideii, sper să ne înțelegem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
 •  13 August 2020, 00:30

Delir gigist! Va bate D-zeu pe voi si pe copiii vostri! O sa vedeti! Asa sa va dea D-zeu dupa sufletul vostru ticalosit de ura!!

 •  13 August 2020, 00:29
Postat de dtdr pe 12 August 2020, 20:53

Milogilor ! Comunistii v-au infiintat si azi tot ei va " salveaza ". In mod normal ar trebui va bagati pe sub paturi sa nu va vada nimeni. Asa ar fi demn, dar voi nu stiti ce-i aia !

Delir gigist! Va bate D-zeu pe voi si pe copiii vostri! O sa vedeti! Asa sa va dea D-zeu dupa sufletul vostru ticalosit de ura!!

dtdr
dtdr  •  12 August 2020, 20:53

Milogilor ! Comunistii v-au infiintat si azi tot ei va " salveaza ". In mod normal ar trebui va bagati pe sub paturi sa nu va vada nimeni. Asa ar fi demn, dar voi nu stiti ce-i aia !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează