FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Gigi Mulţescu, fericit după victoria Gazului » ”Sunt mîndru că baietii joacă fără bani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 23:00

Gigi Mulţescu, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, este fericit după victoria cu 4-1, reuşită de echipa sa contra celor de la Viitorul.

”Am suferit, am încercat să conservăm rezultatul, nu ne interesează spectacolul, vrem doar să ne îndepărtăm de zona retrogradării. Le-am citit jocul, ne-am dorit să marcam repede şi am reuşit.  Mai avem un meci pînă la pauză, care vine ca un balon de oxigen. Vrem să obţinem puncte şi de la meciul cu Severin, ca să fim liniştiţi şi să ne putem pune la punct cu pregătirea fizică”, a declarat Mulţescu la Digi Sport.

Tehnicianul medieşenilor a vorbit şi despre situaţia de la echipă, unde jucătorii nu şi-au mai primit banii de trei luni. ”Situaţia e dificilă, nu sunt jucători cu contracte mari, ca să ne gîndim că au de unde să aibă bani puşi deoparte. Sînt mîndru că baieţii joacă fără bani. Am vorbit cu cei de la club, sperăm să se rezolve săptămîna care vine ceva, pentru că jucătorii au nevoie de bani pentru nevoile lor zilnice, unii au şi familii de întreţinut”, a comentat Mulţescu despre situaţia de la Gaz Metan.

Gigi Mulţescu a vorbit şi despre succesul Stelei contra celor de la Chelsea. ”Pe noi  Steaua ne-a bătut în 10 oameni, aţi văzut cît de puternici sînt. Au bătut campioana Europei, ce mai e de zis? Sînt o echipă bună, foarte bine pregătită fizic, care stă excepţional în teren. Noi nu am arătat rău în meciul cu ei, am avut cinci ocazii de gol, cum a avut şi Steaua în acel meci. Dar ei sînt cu mult superiori ca pregătire fizică, aici s-a făcut clar diferenţa”, a spus antrenorul Gazului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  13 Februarie 2014, 00:31
Postat de plischi pe 09 Martie 2013, 08:45

pai catzi mai joaca "pe bani" in liga bezmitica de-a binelea de anul acesta?!

voua va e greu sa intelegeti...dar unele cluburi chiar au bani.si Steaua este unul dintre ele .

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Februarie 2014, 00:31
Postat de plischi pe 09 Martie 2013, 08:45

pai catzi mai joaca "pe bani" in liga bezmitica de-a binelea de anul acesta?!

steaua...de exemplu :)

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Februarie 2014, 00:30

las sa joace fara baani :)))ce tot atatia bani :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează