FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Gigi Mulţescu ia apărarea Stelei şi face praf Comisia de Recurs după decizia în cazul Mureşan: “Nu îmi revin din şoc!”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 21:50

Comisia de Recurs a FRF a decis astăzi să anuleze cele 16 etape de suspendare pe care le primise Gabi Mureşan după ce l-a lovit cu cotul pe Raul Rusescu în meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua, terminat 1-0.


Mureşenii vor juca în Liga 1 contra Petrolului în etapa următoare, iar Gigi Mulţescu a criticat decizia luată în cazul fotbalistului de la ASA, care a fost iertat de suspendare şi va juca în meciul de duminică, de pe "Ilie Oană".

”E incredibil aşa ceva. Comisia ar trebui dizolvată cînd dă o astfel de decizie. Nici acum nu îmi revin din şoc. Cîte accidentări a făcut acest jucător, cîte roşii au luat şi scapă năvătămat. Urmează să joace cu noi şi mă deranjează că e un agresor pe teren. Eu l-am văzut încă de pe vremea în care eram la Sportul, e agresiv, intră la rupere, nu e o întîmplare”, a declarat Mulţescu la Look TV.

Antrenorul Petrolul l-a desfiinţat pe mijlocaşul celor de ASA, dar a criticat dur şi Comisia de Recurs. ”Dacă ar fi după mine, nu are ce căuta pe terenul de fotbal. Dacă l-aş antrena pe Mureşan, nu ar prinde echipa. Nu am înţeles ce caută două doamne la Comisia de Recurs, ce înţeleg ele? Există şi spiritul regulamentului, nu doar litera regulamentului. Băiatul ăla, săracul, de echipă naţională vede dublu şi acum după cîte am citit. Mă gîndeam dacă doamnele sînt soţii, cum s-ar simţi dacă s-ar întîmpla o astfel de agresiune asupra soţului sau copilului”, a spus tehnicianul ”lupilor”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  18 Noiembrie 2014, 23:33
Postat de costeltudor pe 18 Noiembrie 2014, 21:34

Bai Multescule, ai imbatrinit degeba,sa sti si tu ca UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA. Tu ai ramas pe vremea lui Ceausescu cind steaua si dinamo hotarau totul in sportul romanesc netinind cont de nici-o lege.

iar tu ai ramas un prost si un incult...chiar daca ai mai mult decat doua clase.

costeltudor
costeltudor  •  18 Noiembrie 2014, 21:34

Bai Multescule, ai imbatrinit degeba,sa sti si tu ca UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA. Tu ai ramas pe vremea lui Ceausescu cind steaua si dinamo hotarau totul in sportul romanesc netinind cont de nici-o lege.

mathed
mathed  •  18 Noiembrie 2014, 12:05

Nenorocitul acest Multescu are mai multe fete,este fara coloana vertebrala,necinstit si fara cultura generala,este servitorul oamanilor cu bani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează