FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi s-a dat cu piața! Ce l-a făcut pe Becali să își schimbe partea în privința Ordonanței Guvernului

Protestele continuă în Piața Victoriei
Protestele continuă în Piața Victoriei

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

Becali s-a răzgândit și e solidar cu protestatarii după ce-a pierdut 23 de milioane de euro în urma Ordonanței date de Guvernul Grindeanu.

Patronul Stelei e decis să iasă în Piața Victoriei și să protesteze împotriva deciziilor luate în ultima săptămână de Executivul din România. Chiar dacă inițial susținea inițiativa Guvernului, sperând ca Victor Becali și Cristi Borcea să fie grațiați și să nu mai fie ținuți în condiții proaste în pușcăriile din țară, omul de afaceri s-a răzgândit acum și e împotriva celor care au dictat modificarea Codului Penal.

"Ce mare valoare are o ordonanță astfel încât să dai toată țara peste cap? Acea grațiere pe care au vrut să o dea, și-au bătut joc de ea! Acum, la grațiere intră doar abuzul în serviciu. Numai abuzul în serviciu al lui Dragnea! Persoana asta ține toată țara în loc! Dacă eşti un bărbat adevărat, nu arunci țara în război ca să te salvezi pe tine. Decizia asta va rămâne o pată pe toată istoria PSD-ului. Pe Grindeanu ăla, săracul, îl aruncă în foc, îl lasă singur", a spus Becali.

Omul de afaceri a dezvăluit și motivele pentru care e dispus să iasă în stradă și să protesteze. "Trebuia să vând un teren de 23 de milioane de euro și arvuna era de 3 milioane de euro. Oamenii erau străini, cică să mai așteptăm 2-3 zile... Era o companie austriacă. Acum nu cred că se mai face afacerea. Cine suportă toate pagubele astea? Pentru un singur om să suferim noi? Ce fel de oameni sunt ăștia? Ce fel de bărbați sunt? Ne-am pus să sacrificăm țara pentru un singur om!", a mai declarat patronul vicecampioanei la Realitatea TV.

A mai dat un tun în 2012

Gigi Becali este singurul afacerist din fotbalul românesc care a făcut bani buni cu terenurile pe care le-a vândut. În 2012, în plină criză financiară, finanţatorul Stelei a primit 40 de milioane de euro de la o firmă de automobile din Germania pentru un teren în Pipera.

Tot în 2012, acesta mai încheiase o tranzacție cu britanicul Robert Neale, fondatorul companiei de dezvoltare imobiliară Portland Trust, pentru vânzarea unui teren de aproape două hectare de pe şoseaua Pipera din Capitală, într-o afacere de circa 10 milioane de euro.

"Nepoţii mei sunt toţi în piaţă. M-au chemat şi pe mine. Duminică seară voi fi acolo. Am înţeles că vor fi peste un milion de oameni. Mă bucur că poporul român, aşa cum este, nu poate fi păcălit. Şi cred că sunt majoritatea mai inteligenţi şi mai înţelepţi decât guvernul României"
Gigi Becali, patron Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
danut1971
danut1971  •  04 Februarie 2017, 16:36

rusineeeeeeeeeeee

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Februarie 2017, 12:32

Puşcărie de om!Pațachină.

cj1960i
cj1960i  •  04 Februarie 2017, 11:47
Postat de hannah.robinson pe 04 Februarie 2017, 11:04

Omul isi schimba ideile cam des

si lupul paru, tot din interes!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează