FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi se ia de dinamoviști: "Nu-i vreau în play-off, pentru că iar încep cu măgăriile" » De ce se teme patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 12:00

Gigi Becali a vorbit despre lupta pentru titlu și a declarat că preferă ca Dinamo să rămână în play-out pentru a nu o ajuta pe CFR Cluj.

"Eu cred că nimeni nu poate lua locul de play-off al Stelei, al CFR-ului, al Craiovei, al Botoșaniului și al Viitorului. Nu o vreau pe Dinamo în play-off, că iar încep suporterii cu măgării. Nu vreau derby. Când evoluează împotriva noastră, dinamoviștii mereu joacă la rupere. Când au meci cu CFR Cluj, le cer suporterii să se dea la o parte. 

Dacă Dinamo are meci cu CFR în ultima etapă de campionat și le cer suporterii iar să se dea la o parte? Lasă, că e mai bine să nu se califice. Dinamoviștii ne-au ajutat atunci când a dat Cristea gol (n.r. Dinamo - CFR Cluj 1-0, în 2007, meci care a ajutat-o pe FCSB să termine pe locul 2), dar se mira și el. Și-a cerut scuze că a dat gol", a spus Becali azi la Pro X.

"Acum CFR e echipă puternică, dar la început nu era așa. Și a primit ajutor de la arbitri. Eu mizez pe minciuna și ipocrizia lor. Ei zic că vor în play-off. Sunt vai de capul lor. Ce e minciuna asta? Așa o să pierzi campionatul. E viclenie și fățărnicie. Eu mizez pe adevăr și zic că vreau campionatul" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  05 Decembrie 2017, 04:06

De Steluța Buzău, de meciurile cu Viitorul "regelui" Hagi...se pare că ai uitat!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  05 Decembrie 2017, 04:05

Când clovnul ăsta umbla cu fularul lui Dinamo la gât nu era fățarnicie?!Sau când se dădea bolnav pe holurile tribunalului purtând colarul ăla?Alfel bate câmpii despre Mihai Viteazul, "sudoare şi sânge", sau "Războinicul Luminii".Fi-mi-ar greață de tot ce reprezinți tu, Gigele!

mosvasile
mosvasile  •  04 Decembrie 2017, 19:48

I-aaauzi!Da pe cine vrea el in play-off?Cum pe cine? Pe Pandurii Tg Jiu!A,astia au retrogradat?Nu-i nimic, mai sunt Botosanii, Craiova, Timisoara,numai sateliti "de treaba",punctele din meciurile cu ei sunt "puse de o parte"!Plus ca mai "fabrica" niste golgheteri,numai buni de vandut!Si uite asa mai cumpara un titlu nea GG!Nu-i asa ca el este "salvatorul fotbalului romanesc"?!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează