FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi vrea români, Rădoi caută tot străini! Portughezii anunță interesul Stelei pentru un fost jucător al Astrei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 18:08

Steaua vrea să își rezolve problemele din defensivă. Portughezii de la Record anunță că Mirel Rădoi l-a ochit pe Nuno Pinto, fostul fundaș al celor de la Astra Giurgiu.

Deşi Gigi Becali spune că vrea să întărească lotul cu români, Rădoi nu se dezminte şi caută în continuare străini. Record susţine că oficiali ai campioanei au fost prezenţi la meciul dintre FC Porto şi Setubal 2-0, pentru a-l urmări pe Nuno Pinto, fundaşul stînga al oaspeţilor.

Pinto a evoluat în sezonul trecut la Astra, unde a jucat numai şapte meciuri. În vară, s-a înţeles cu Vitoria Setubal, pentru care a bifat deja nouă partide în prima ligă.

Steaua va avea însă concurenţă serioasă, de jucătorul portughez de 29 de ani fiind interesată şi Metz, formaţie din liga a doua franceză.

400.000 €e cota lui Nuno Pinto, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  12 Noiembrie 2015, 10:13

Dar *** nu vrea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  11 Noiembrie 2015, 22:45
Postat de anne1970_ar pe 11 Noiembrie 2015, 22:27

Mai buni jucatorii romani decat gunoaiele strainilor ce au invadat liga I! Cum sa ai un campionat bun, de calitate cu pseudofotbalisti de mana a 7-a importati la snop?

Astia romani au ajuns fotbalisti pe spaga la antrenorii de copii si juniori. Acum in Liga 1 numeri pe degete jucatorii care fac o preluare buna de la mai mult de 30 metri.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  11 Noiembrie 2015, 22:27

Mai buni jucatorii romani decat gunoaiele strainilor ce au invadat liga I! Cum sa ai un campionat bun, de calitate cu pseudofotbalisti de mana a 7-a importati la snop?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează