FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

VIDEO Gino Iorgulescu și-a atacat predecesorul, în ziua în care a fost reales în fruntea LPF: „Eu nu pot face niciodată așa ceva”

Gino Iorgulescu / Sursă foto: GSP
Gino Iorgulescu / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 24 mai 2022 18:16 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 01:42

Gino Iorgulescu (66 de ani), cel care astăzi a obținut cel de-al treilea mandat în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, din postura de unic candidat, l-a „înțepat” pe predecesorul său, Dumitru Dragomir (75 de ani), cel care a condus LPF între 1996 și 2013.

Reacția ironică a lui Iorgulescu a venit pe fondul unei întrebări primite la finalul alegerilor. „Luați în calcul să aveți apariții publice mai dese?”, l-a întrebat pe Iorgulescu un reporter prezent la conferința de presă, o aluzie evidentă la relați distantă pe care Gino a adoptat-o în ultimii ani în raport cu presa. 

Gino Iorgulescu și-a atacat predecesorul, în ziua în care a fost reales în fruntea LPF

Nu cred că ar trebui să iau modelul celui care a fost înaintea mea și să apar la televizor. Dacă apar la o televiziune, trebuie să apar la toate celelalte. Putem organiza conferințe de presă mai multe, dar să avem ce să dezbatem. 

Eu nu pot să-mi dau cu părerea despre o echipă, despre un jucător, despre un antrenor. Nu pot caracteriza un jucător sau un antrenor. Nu pot să mă implic în așa ceva”, a declarat Gino Iorgulescu, în timpul conferinței de presă de astăzi. 

Gino Iorgulescu a fost cel care, în 2013, a întrerupt domnia de lungă durată a lui Mitică Dragomir în fruntea Ligii. La alegerile din acel an, Gino l-a învins cu 11-7 pe Dragomir, scrutinul fiind unul dominat de scandaluri, atacuri sub centură și imixtiuni politice.

Gino Iorgulescu avertizează firma care deține drepturile TV pentru Liga 1: „Altfel, căutăm alte variante pe piață”
ALEGERI LPF
Gino Iorgulescu avertizează firma care deține drepturile TV pentru Liga 1: „Altfel, căutăm alte variante pe piață”

Dragomir îl atacase pe Iorgulescu înainte de alegeri

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a lansat un atac la adresa lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al forului, cu câteva ore înainte ca acesta să obțină al treilea mandat, din postura de unic candidat.

Dimineață, Dragomir a intervenit prin telefon la GSP Live și a comentat alegerile de la LPF. Fostul președinte de la LPF a făcut aluzie la un subiect sensibil din viața lui Gino Iorgulescu, anume accidentul mortal făcut de fiul său Mario, care este fugit din România.

„Mă rog la Dumnezeu să fie ales Gino Iorgulescu, ca să rezolve probleme copiilor fără tată. Și să aibă grijă și de fiul lui (nr. Mario), care are și el probleme. Din punct de vedere sportiv, nu contează alegerile. Nu au contat nici până acum, nici de-acum încolo. Pilele sunt în floare, deci nici în bască nu îi doare”, a spus Dragomir la GSP Live.

VIDEO Gino Iorgulescu, la al treilea mandat de președinte LPF: „Societatea românească este într-o cădere liberă”

Citește și alte știri despre alegerile de la LPF:

VIDEO Gino Iorgulescu, proaspăt reales în fruntea LPF, a pasat o întrebare incomodă: „Îi dau cuvântul, știe mai bine”

Dragomir, atac în ziua alegerilor LPF: „Să dea Dumnezeu să câștige Gino Iorgulescu, ca să aibă grijă de copiii fără tată!”

VIDEO Gino Iorgulescu avertizează firma care deține drepturile TV pentru Liga 1: „Altfel, căutăm alte variante pe piață”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
iugamircea
iugamircea  •  25 Mai 2022, 08:33

Gino reales ,pentru că nu mai era altul, nu pentru că e bun,la fel ca Burleanu,dar și ca Ceaușescu!!!!!

iugamircea
iugamircea  •  25 Mai 2022, 08:32

Gino reales ,pentru că nu mai era altul, nu pentru că e bun,la fel ca Burleanu,dar și ca Ceaușescu!!!!!

ODINnumber1
ODINnumber1  •  25 Mai 2022, 05:40

Asa fotbal, asa presedinte LPF.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează