FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Gino Iorgulescu încearcă să-şi depună din nou dosarul pentru alegerile la şefia LPF: ”Va ieşi halimai!”

Iorgulescu între șefii FRF și LPF: Gino visează acum să-i ia locul lui Dragomir +19   FOTO
Iorgulescu între șefii FRF și LPF: Gino visează acum să-i ia locul lui Dragomir

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 12:19

Dragomir spune că liga nu mai poate primi documentele pentru că s-a trecut peste termenul de 15 zile ”lucrătoare” pînă la alegeri. Statutul nu prevede ideea de ”zile lucrătoare”! Apropiaţii lui Gino anticipează o zi cu scîntei dacă Mitică nu acceptă dosarul.

"Să vină la mine să-mi ceară derogare şi mă mai gîndesc!". E replica ironică pe care Dumitru Dragomir i-a servit-o, vineri după-amiază, lui Gino Iorgulescu atunci cînd fostul preşedinte de la FC Naţional a anunţat că vrea să se înscrie în cursa pentru şefia LPF.

Iar Corleone a vînturat argumentul că potenţialul său contracandidat a venit prea tîrziu pentru a-i fi primit dosarul. "Înainte cu 15 zile lucrătoare trebuie depuse documentele!", a punctat Mitică, sugerînd că joi, 24 octombrie, ar fi fost ultima zi pentru înscrieri.

Numai că statutul ligii nu conţine precizarea de 15 zile "lucrătoare". Mai precis, articolul 24, aliniatul 6 din statut prevede atît:
- "Propunerile se vor depune la secretariatul general al LPF, însoţite de acordul scris al candidatului CU CEL PUŢIN 15 ZILE ÎNAINTE de data la care este convocată Adunarea Generală".

Ţinînd cont de această nuanţă, Iorgulescu va mai face azi o încercare de depunere a dosarului la LPF. "Va ieşi halimai mare dacă Dragomir o va ţine de-a surda cu povestea lui!", anticipează apropiaţi ai lui Gino.

Propunerea pentru candidatura lui Iorgulescu a venit de la Ceahlăul, unde preşedinte e Vicenţiu, fratele lui Gino.

2000 e anul în care Gino Iorgulescu a mai candidat împotriva lui Dragomir la şefia LPF: a adunat 5 voturi din 16

Repere din programul lui Iorgulescu (VEZI ÎN GALERIA FOTO PROGRAMUL COMPLET!)
- încurajarea cluburilor pentru angajarea serviciilor unor specialişti în domeniul dreptului sportiv cu scopul de a evita angrenarea cluburilor în litigii unde există şanse minime de reuşită
- mutarea oricărei decizii de la Preşedinte, Consiliul Director sau Comitetul de Urgenţă către Adunarea Generală
- publicarea pe site-ul de internet a unor rapoarte anuale privind activitatea LPF în care vor fi detaliate toate veniturile şi cheltuielile şi, mai ales, banii încasaţi de conducerea LPF
- limitarea la cel mult 3 a numărului de mandate pentru preşedintele LPF
- reanalizarea schemei de redistribuire a drepturilor TV
- crearea unui sistem de mercato după modelul italian în cadrul căruia reprezentanţii cluburilor să aibă posibilitatea ca în ultimele 3 zile ale fiecărei perioade de transfer să se întîlnească într-un spaţiu pus la dispoziţie cu ajutorul FRF pentru negocierea transferurilor
- instituirea, după modelul UEFA, a unei echipe speciale de monitorizare a pariurilor pe meciurile din Liga I

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
cracker
cracker  •  28 Octombrie 2013, 15:47
Postat de gazistu pe 28 Octombrie 2013, 10:57

ce inseamna "halimai", mai ziaristilor destepti, nu toti traim in capitala sa stim bucurestenisme deavoastre....

Mdea, unii, ca tine traisec in colivii si repeta tot ce spune stapanul, la atat se rezuma gandirea ta, dai repede vina pe capitala ca ea e vinovata ca nu intelegi un cuvant, il cautai prin dex aflai ce este si gata.Dar de, tu asa ai fost invatat, sa se puna pauza la film sa-ti povesteasca si tie ce-au zis aia.

sakamoto
sakamoto  •  28 Octombrie 2013, 11:48

Cei doi bufoni care conduc de peste 20 de ani, FRF si LPF nu pleaca de la conducerea celor doua ferme, decit cu bratari la miini, sau cu picioarele inainte...

14mai1948
14mai1948  •  28 Octombrie 2013, 11:32
Postat de sixtyniner pe 28 Octombrie 2013, 11:06

Evident că "halimai" nu înseamnă nimic. ://dexonline.ro/definitie/halimai Probabil că ăsta şi era sensul, că din toată tevatura asta nu va ieşi nimic. Locul lui Dragomir nu-l ia nimeni, ştie Mitică de ce. "Aşezaţi-vă liniştiţi!".

halimai 1. agitaţie, petrecere de proporţii, sau zăpăceală, aglomeratie, etc Exemple: "Ce halimai a ieşit la ziua lu' Fane..."

Vezi toate comentariile (15)
Comentează