FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

VIDEO Gino Iorgulescu, înfuriat de un jurnalist la conferință: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta! Sunteți mulțumit acum?!”

Gino Iorgulescu, președintele LPF, s-a contrat cu un jurnalist la conferința de presă organizată azi, după ședința care a avut loc la sediul Ligii în privința implementării VAR.
Gino Iorgulescu, președintele LPF, s-a contrat cu un jurnalist la conferința de presă organizată azi, după ședința care a avut loc la sediul Ligii în privința implementării VAR.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:56 / Actualizat joi, 04 martie 2021 20:57

Gino Iorgulescu, președintele LPF, s-a contrat cu un jurnalist la conferința de presă organizată azi, după ședința care a avut loc la sediul Ligii în privința implementării VAR în Liga 1.

Motivul? Iorgulescu a fost deranjat de faptul că Viorel Grigoroiu, reporter Digi Sport, i-a adresat aceeași întrebare de două ori, în legătură cu absența lui Răzvan Burleanu, șeful FRF, de la întrunire.

Gino Iorgulescu: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta!”

  • Viorel Grigoroiu: Nu credeți că era potrivit să-l chemați și pe domnul Burleanu la această întâlnire? (min. 22 în video-ul de mai jos)
  • Gino Iorgulescu: Dar nu credeți că era potrivit să mă cheme și pe mine când s-a ales membrul LPF în Comitetul Executiv? Domnul Burleanu a făcut Adunarea Generală a mea fără mine, eu n-am fost invitat. Nu i-am întors serviciul, dar nu cred că era oportun. M-a chemat la Federație, o să mă prezint la dânsul, e mai mare decât mine la vârstă, o să discutăm, să vedem dacă deblocăm această situație. 
     
  • Viorel Grigoroiu: Nu știu de ce n-a fost posibilă o invitație a domnului Burleanu la această ședintă. L-ați sunat să vedeți dacă vine sau nu? Poate nu mai era cazul să mergeți săptămâna viitoare la Federație, câștigați timp. (min. 45 în video-ul de mai jos)
  • Gino Iorgulescu: De ce să-l sun? Ați mai pus întrebarea asta o dată. Vă dă cineva mesaj să mi-o puneți iar. N-am vrut să-l chem, da! Sunteți mulțumit?!

VAR în Liga 1: ultimele detalii

Oficialii LPF Gino Iorgulescu, Justin Ștefan și fostul arbitru FIFA Marius Avram, prezentat astăzi ca manager de proiect VAR din partea Ligii, au susținut o conferință de presă la sediul LPF, imediat după întâlnirea avută cu președinții cluburilor din Liga 1, în care s-a discutat despre implementarea arbitrajului video.

Concluzia trasă de șeful LPF este că Federația Română de Fotbal va trebui să acopere costurile pentru implementarea video-arbitrajului în Liga 1. Pentru ca discuțiile să fie deblocate, Gino Iorgulescu a solicitat o întâlnire lămuritoare pentru săptămâna viitoare cu Răzvan Burleanu (președinte FRF) și Orlando Nicoară (reprezentantul eAD, firma care deține drepturile de televizare ale meciurilor de Liga 1).

LPF exclude varianta de a contribui financiar la pregătirea arbitrilor, întrucât acest lucru s-ar afla în afara legii. Iar în cazul în care FRF va refuza să achite costurile pentru introducerea VAR, Gino Iorgulescu amenință cu reclamații la Tribunalul de Arbitraj Sportiv!

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni

Dacă FRF va accepta să plătească pentru pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR în cel mai bun caz în 6 luni, după cum spune președintele Ligii: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni, poate 8, abia atunci vom putea avea VAR”.

Sorin Cârțu, reacție după ședința de la LPF. Ce spune despre greșelile de arbitraj

Citește mai multe știri despre implementarea VAR în Liga 1:

Dinamo se opune! „VAR-ul nu e o prioritate, avem alte probleme grave!” » Reacție de ultimă oră: „Hai să dăm banii pentru altceva”

Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea Generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bubunika
bubunika  •  05 Martie 2021, 05:14
Postat de Florin Dobrin pe 04 Martie 2021, 20:59

daca nu lai invitat pe Burleanu de ce nu lai invitat pe fiuto sa vina in tara ????????

"Ce inseamna "fiuto"?

dubluv
dubluv  •  04 Martie 2021, 21:21
Postat de ray51 pe 04 Martie 2021, 20:12

Ce ticalosie! Au nevoie de 8 luni de acum inainte. Mai saltimbancilor, problema VAR-ului s-a pus din vara anului trecut. Sa tot fie 8 luni de atunci. In afara de laptic si feliute crocante cu miere, ce va mai permiteti sa consumati din amaratele voastre de salarii??

de asta nu poti tu dormi, ca nu este VAR? esti implicat in fenomen, detii o echipa de fotbal? Esti arbitru? Crezi ca o sa ai mai cald in casa de cand se introduce VAR? Tot la fel va fi, crede-ma.

622674784501836
Florin Dobrin  •  04 Martie 2021, 20:59

daca nu lai invitat pe Burleanu de ce nu lai invitat pe fiuto sa vina in tara ????????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează