FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali a dezvăluit povestea transferului lui Adrian Mutu la Dinamo: „L-am ascuns la mine acasă 10 zile. Apoi a venit Nețoiu cu 700.000$ prăfuiți și cu un miros ciudat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 20:24

Fostul impresar Ioan Becali (67 de ani) a povestit cum a ajuns Adrian Mutu (40 de ani) la Dinamo, în 1998, de la FC Argeș.

„Zece zile l-am ținut la mine acasă până a semnat cu Dinamo. Toți erau după el, Copos la Rapid, cei de la Steaua la fel. Țin minte că într-o zi a venit Nețoiu cu 700.000 de dolari, nu știu unde i-a avut, de unde i-a scos, că erau prăfuiți, aveau și un miros ciudat. Atunci a semnat și l-a luat Dinamo”, a declarat Ioan Becali, la Pro X.

Ulterior, Mutu și-a continuat cariera în Serie A (la Inter), campionatul în care avea să cunoască cea mai bună perioada a sa de jucător.

22 de goluriîn 35 de partide a reușit Mutu pentru Dinamo

2 titluri de campionare Adrian în palmares, unul cu Dinamo (1999/2000) și altul cu Chelsea (2004/2005), alte două câștigându-le cu Juventus Torino, doar că italienii au pierdut trofeele în urma scandalului „Calciopoli"

26 de goluria marcat Mutu în 60 de partide jucate în cupele europene

VEZI ȘI:

CFR CLUJ // Ioan Becali, anunț bombă despre situația de la CFR: „M-am întâlnit cu șefii lor, mi-au spus că vor vinde”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
maistorkokir
maistorkokir  •  14 Decembrie 2019, 05:57

Mutu n-are nici un titlu de campion in cariera, la Dinamo n-a jucat nici macar turul complet in acel sezon, iar de la Chelsea l-a dat afara Mourinho dupa cateva luni, prin acel control anti-doping. Totusi individual, a fost printre cei mai buni din istoria Romaniei, probabil al 4-lea dupa Hagi, Dobrin si Balaci.

tricisport
tricisport  •  14 Decembrie 2019, 04:34

Asa ati terminat fotbalul din Romania - cu mormane de dolari cu miros "ciudat" si neinteresand pe nimeni de unde provin!

vishnu
vishnu  •  14 Decembrie 2019, 03:23

Deci erau 700 de mii cu praf pe ei si cu miros ciudat? De aici i se trag problemele lui Mutu :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează