FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

VIDEO Giovanni Becali anunță apocalipsa fotbalului: „Va fi distrus! Mă înspăimântă. E o problemă mai mare decât drogurile”

Giovanni Becali crede că fotbalul se apropie de sfârșit. Foto: captură Youtube
Giovanni Becali crede că fotbalul se apropie de sfârșit. Foto: captură Youtube

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 13:49 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 19:27

Giovanni Becali (71 de ani), cel mai important agent român de jucători de după 1990, crede că fotbalul mondial se apropie, cu pași repezi, de ceea ce ar putea însemna sfârșitul acestui fenomen. Principalul factor distructiv, în opinia sa, este tehnologia.

Impresarul consideră că dispozitivele mobile, conectate în permanență la internet, au un impact nociv în rândul sportivilor și sunt mai periculoase chiar și decât drogurile.

Giovanni Becali crede că tehnologia va distruge fotbalul

Ioan Becali este de părere că dependența de tehnologie duce la distragerea atenției, iar utilizarea ei este excesivă în România, spre deosebire de alte țări care limitează accesul în anumite situații.

„Fotbalul a fost, a început să fie și va fi distrus de tehnologie. Tehnologia mă înspăimântă pe mine. Fă-mi un sondaj. Când cobori din avion, arată-mi un pasager din avion care, când coboară, nu dă drumul la telefon.

Acuma, veneam cu nepotă-miu, pe bulevard și stăteam la semafor la Piața Victoriei și mă uit în dreapta, mă uit în stânga. Patru! Trei femei și un bărbat bătrân, stând la stop, dădeau mesaje”, a spus Giovanni Becali în podcastul lui Damian Drăghici, unul dintre cei mai de succes artiști români.

Întrebat care e problema principală care distruge un jucător în ziua de azi, Becali a răspuns direct: „Tehnologia. TikTok-ul, Instagram-ul, toate astea”.

„Deci e mai mare și decât drogurile, decât tot?”, a întrebat în continuare moderatorul.

„Da, da, da. Păi, tu n-ai văzut?! Că și drogații stau pe TikTok, stau pe d-aia. Nu există un jucător, un copil de 14-15 ani să iasă spre acasă și să-i spună maică-sii «Mamă, am terminat antrenamentul și vin spre casă». Nu, dă un mesaj, dă un TikTok, asta e tehnologia care va distruge. La noi e exagerat, în alte țări le iau telefoanele la școală. Nu știu cât ne vom apropia de interzicerea lor”, a completat agentul de jucători.

VIDEO. Giovanni Becali se ferește de tehnologie

Se pregătește lansarea filmului „Don Giovanni”

Giovanni Becali spune că nu utilizează un telefon smart, iar sarcinile de comunicare le-au preluat angajații săi care îl informează constant.

Agentul de jucători nu a dorit să dezvolte mai multe idei despre stilul său de viață, întrucât aspecte din această sferă vor fi prezentate în propriul lungmetraj ce se va numi „Don Giovanni” și va apărea în variantă ecranizată cel mai probabil în 2025.

Fratele meu, telefonul meu e cel mai mic ca să nu ocupe prea mult loc. Am secretari, am oameni angajați. Să-mi dea și mesaje, nu vreau să mă încarc eu. Mai dau și eu un mesaj, dar nu stau tot timpul. Nu vreau să spun mai multe pentru că trebuie să vedem filmul.
- Giovanni Becali, impresar

Citește și:

Ce se întâmplă în Giulești, la o zi după ce a fost descoperită camera secretă de la Rapid
RAPID
Ce se întâmplă în Giulești, la o zi după ce a fost descoperită camera secretă de la Rapid
Șansă nesperată pentru Radu Drăgușin. Ar putea debuta în Champions League alături de Tottenham
ANGLIA
Șansă nesperată pentru Radu Drăgușin. Ar putea debuta în Champions League alături de Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
daniaania
daniaania  •  16 Martie 2024, 09:21

Nu ne interesează ce zice.

Misu1950
Misu1950  •  16 Martie 2024, 08:31
Postat de portardelegenda pe 15 Martie 2024, 20:07

Nu te obliha nimeni sa stai ca prostul si sa scrii mesaje toată ziua. Dependența e data de o slabă capacitate de a ti gestiona activitatea. Pe scurt ai frâna proasta. Deci , ce spune givanni ăsta e apa de ploaie. Când are nevoie de o informatie intr o duminica dupa smiaza când secretara e liberă sigur dă un ,,search " . Deci .....

Nu cred ca da nici un "search", el nu stie sa deschida telefonul!

futhienzbang22
futhienzbang22  •  16 Martie 2024, 07:48
Postat de thiamarcos pe 15 Martie 2024, 23:55

...Gica Popescu, Dumitru Dragomir, Victor Becali, Borcea, Muresan...si mai completati si voi lista ...

sunt idolii acestor „ziariști”! ar vrea să fie copii lor,să le moștenească aerile,să aibă „afaceri” ca ei ,mai puțin pușcăreala!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează