FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Ce se întâmplă în Giulești, la o zi după ce a fost descoperită camera secretă de la Rapid

La o zi după ce „camera secretă” din Giulești a fost descoperită de autorități, stadionul a fost închis cu totul/ FOTO: Valentin David (GSP)
La o zi după ce „camera secretă” din Giulești a fost descoperită de autorități, stadionul a fost închis cu totul/ FOTO: Valentin David (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 15 martie 2024 12:28 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 12:51

La o zi după ce „camera secretă” din Giulești a fost descoperită de autorități, stadionul a fost închis cu totul. În ziua meciului cu Farul (ora 20:30), nu e nicio mișcare la arenă.

Tot stadionul Giulești a fost închis după izbucnirea scandalului din cazul materialelor pirotehnice. Joi, Daniel Niculae, președintele de la Rapid, a fost dus la audieri și eliberat după două ore. În schimb, Liviu Ungurean, șeful galeriei din Giulești, a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce se întâmplă în Giulești, la o zi după ce a fost descoperită camera secretă de la Rapid
Stadionul din Giulești, închis/ foto: Valentin David (GSP)

Liderul ultrașilor Rapidului e considerat cel care a înființat grupul infracțional acuzat că a introdus materiale pirotehnice pe stadioane.

Stadionul din Giulești, închis complet

În ziua meciului cu Farul, nu e nicio mișcare la stadionul din Giulești. Rapid anunțase că se vând bilete la case inclusiv în ziua partidei, între 12:00 și 20:00.

Casele nu sunt însă deschise, biletele pot fi achiziționate online, de pe enterix.ro.

VIDEO. Autoritățile au descoperit camera secretă din Giulești

În ziua în care Daniel Niculae a aflat că are, la fel ca liderul ultrașilor Rapidului, statutul de suspect în dosarul penal instrumentat de DIICOT, jandarmii au descoperit o încăpere ascunsă la stadionul din Giulești.

Aceasta este mascată într-un perete. Acolo se presupune că ascundeau ultrașii Rapidului materialele pirotehnice pe care le foloseau la meciuri.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • „A fost constituit un grup infracțional organizat în scopul folosirii materialelor pirotehnice”, au scris procurorii în dosar
  • Polițiștii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect!

Citește și:

Imagine uluitoare » Antrenor la CS Rapid și ultras în timpul liber, surprins cu arma în mână pe stradă, alături de „locotenenții” lui Liviu Ungurean
RAPID
Imagine uluitoare » Antrenor la CS Rapid și ultras în timpul liber, surprins cu arma în mână pe stradă, alături de „locotenenții” lui Liviu Ungurean
Ultrașii naționalei, mesaj în scandalul momentului din fotbalul românesc » Detaliul crucial omis
SCANDAL
Ultrașii naționalei, mesaj în scandalul momentului din fotbalul românesc » Detaliul crucial omis

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
bacy
bacy  •  15 Martie 2024, 19:49

Gata, s-a terminat, Nico e liber ! Felicitări clubului Rapid, primul club civilizat din fotbalul românesc ! Președintele clubului, într-un gest de mare fair play, a denunțat propria galerie cu apucături infracționale ! Felicitări și patronului care s-a ținut de cuvânt, să facă din acest club ”un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea”! Sper că pe viitor și ceilalți președinți de cluburi să ia atitudine ! Pentru un fotbal curat AFARĂ CU TOȚI GOLANII, INTERLOPII ȘI INFRACTORII DE PE STADIOANE !

viforul
viforul  •  15 Martie 2024, 19:24
Postat de Ubi_Mortus pe 15 Martie 2024, 18:13

Pe mine m-ai intrebat?

Nu , scuză-mă. Noroc !

bacy
bacy  •  15 Martie 2024, 19:08

Felicitări clubului Rapid, primul club civilizat din fotbalul românesc ! Președintele clubului, într-un gest de mare fair play, a denunțat propria galerie cu apucături infracționale ! Felicitări și patronului care s-a ținut de cuvânt, să facă din acest club ”un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea”! Sper că pe viitor și ceilalți președinți de cluburi să ia atitudine ! Pentru un fotbal curat AFARĂ CU TOȚI GOLANII, INTERLOPII ȘI INFRACTORII DE PE STADIOANE !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează