FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Imagine uluitoare » Antrenor la CS Rapid și ultras în timpul liber, surprins cu arma în mână pe stradă, alături de „locotenenții” lui Liviu Ungurean

Foto: Galerie Rapid
Foto: Galerie Rapid

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 09:22 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 12:01

După ce 16 persoane din 17 au fost reținute pentru dosarul materialelor pirotehnice, a ieșit la lumină o poză uluitoare, cu ultrașii Rapidului cu arme în mâini. Grupul infracțional condus de Liviu Ungurean, șeful galeriei din Giulești, a fost găsit și cu arme de foc, arme albe și bani.

Autoritățile au ridicat joi 17 persoane în dosarul materialelor pirotehnice, iar singurul anchetat în libertate e Daniel Niculae, președintele Rapidului, care are statutul de suspect, la fel ca Liviu Ungurean, alias Bocciu.

În timpul perchezițiilor, poliția a găsit, pe lângă materiale pirotehnice, și arme de foc. Iar o imagine privind acest caz a ieșit la lumină. Concret, în poză apar mai multe persoane îmbrăcate în negru, una dintre ele cu o geacă cu emblema Rapidului. Iar doi dintre indivizii care sunt în imagine au arme de foc în mâini. Toți fac parte din brigada Official Hooligans, condusă mult timp de Bocciu.

Imagine uluitoare » Antrenor la CS Rapid și ultras în timpul liber, surprins cu arma în mână pe stradă, alături de „locotenenții” lui Liviu Ungurean

Antrenorul de box de la CS Rapid, cu arma în mână

Persoana cu arma în mână din dreapta imaginii e Ronaldo Pavel, antrenor de box la CS Rapid și ultras al echipei din Giulești în timpul liber.

El e omul care a revitalizat secția de box din cadrul CS Rapid, sub îndrumarea lui câștigându-se numeroase medalii.

Dosar de amploare în fotbalul românesc, cu Daniel Niculae implicat

Un dosar penal de amploare zguduie fotbalul românesc, îndeosebi clubul Rapid București, locul 2 în Superligă la startul play-off-ului.

Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți, inclusiv pe liderul galeriei Rapidului! Daniel Niculae e SINGURUL cercetat în libertate
DOSAR
Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți, inclusiv pe liderul galeriei Rapidului! Daniel Niculae e SINGURUL cercetat în libertate

Președintele clubului, Daniel Niculae, a fost dus la secția de poliție și audiat vreme de două ore într-un dosar în care procurorii anchetează constituirea unui „grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru GSP.ro că președintele Rapidului a ajuns să constituie parte a dosarului după ce autoritățile i-au interceptat apeluri telefonice în care acesta discută despre acordarea de bani galeriei.

Niculae s-a apărat în fața anchetatorilor susținând că ar fi fost vorba despre bani pentru scenografiile galeriei, nu pentru materialele pirotehnice, care constituie subiectul dosarului

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu Bocciu

VIDEO. Imagini șocante: puști și pistoale ridicate de Jandarmerie de la liderii de galerie

Citește și:

Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
RAPID
Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
Autodenunțul făcut de Liviu Ungurean în urmă cu mai mult de un an: „Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia. Am să scot și mitralierele și tot ce ține!”
RAPID
Autodenunțul făcut de Liviu Ungurean în urmă cu mai mult de un an: „Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia. Am să scot și mitralierele și tot ce ține!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
danglumetu
danglumetu  •  17 Martie 2024, 12:07

cert, camera ascunsa a fost construita special pt acest scop, asadar de ea stiau toti, de la patroni la portarul stadionului! pina la ce nivel se va extinde ancheta ramine de vazut, acum actioneaza pilele, spagile, traficul de influenta etc, pt limitarea consecintelor! nimeni din presa n-a avut curajul vreodata sa devoaleze structura sociala, organizarea, sursele de finantare etc, a gruparilor ultras desi ziaristii stiu bine asta! poate fi sucu in spatele deconspirarii, neconvenindu-i sa tolereze practicile ultrasilor?

freddy
freddy  •  16 Martie 2024, 07:42
Postat de concret pe 15 Martie 2024, 23:28

Nu sunt rapidist, mai freddy. Esti pe langa ca de obicei. Esti atat de naiv si credul... rad de tine non-stop cand vad cum te ia Adrian la 'sto.

Sufera bai cu decenta :))) Razi de-ti dau lacrimile de durere :)))

concret
concret  •  15 Martie 2024, 23:28
Postat de freddy pe 15 Martie 2024, 15:10

Pai nu spuneți voi ca acolo e gașca Zurli? Acum nu mai e?? Sunt interlopi și ăia? Hotărâți va! Și ce le plangeti atat de mila?? Ești interlop, asumă-ți! Lasă că nu juca Bocciu atacant. Ce treaba are una cu alta? Sa nu va mai aud cu cea mai frumoasa galerie, cu penalii sau mai știu eu ce hatereala. Ala lua bani de la Șucu și avea firma de paza la stadion! Despre ce vorbim?? În timp ce președintele vostru, le baga banii în conturi si-i ajuta meci de meci. Dacă ne amintim și de Copos, deja sunteți pe picior de egalitate cu FCSB. 3-3.

Nu sunt rapidist, mai freddy. Esti pe langa ca de obicei. Esti atat de naiv si credul... rad de tine non-stop cand vad cum te ia Adrian la 'sto.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close