FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Giovanni Becali, acid la adresa lui Ianis Stoica: „Mi-a cerut 40.000 de euro. Tu joci banii la păcănele?”

Giovanni Becali Foto: GSP
Giovanni Becali Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 15:34 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 15:59

Giovanni Becali (70 de ani) a povestit modul în care Ianis Stoica (19 ani) a semnat cu firma sa de impresariat și un alt episod în care jucătorul i-a cerut împrumut o sumă de bani.

Ianis Stoica a rupt contractul cu frații Becali după ce a ratat transferul în Franța la Grenoble și a semnat apoi cu impresara Liubliana Nedelcu.

Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB
FCSB
Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB

Giovanni Becali, despre Ianis Stoica: „Bă, tu joci banii la păcănele cu băiatul lui Florentin Petre?”

„Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm cu precontract, dar nu am semnat un contract adevărat. Un precontract, în care el își lua responsabilitatea că e cu noi. Fratele meu (n.r. - Victor Becali) zicea « Ce jucător!».

După care a venit şi a zis că vrea 40.000 de euro împrumut. «Bă, tu joci păcănele cu băiatul lui Florentin Petre (n.r. - Patrick Petre)». «Că-mi trebuie o maşină, îmi trebuie cutare». Am zis că-mi văd de treabă. Nu i-am dat şi am zis că nu mai semnăm niciun precontract şi am zis să joace şi dacă o fi ceva cândva mergem la patron şi te dăm”, a spus Giovanni Becali pentru Orange Sport.

Victor Becali, despre despărțirea de Ianis Stoica: „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem”

În cadrul emisiunii GSP Live din 22 septembrie,  Victor Becali a explicat modul în care Ianis Stoica a decis să rupă contractul cu firma sa de impresariat.

„Din ce știu eu Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce știu s-a dus la Liubliana Nedelcu. Eu am înțeles că a existat o ofertă din Franța de vreo 200-300 de mii de euro și de acolo ar fi vrut să plece. Știam că pretențiile FCSB-ului sunt altele.

I-a cerut unui băiat din firmă pe la 10 noaptea să reziliem. I-am zis să vină a doua zi și am încheiat. La revedere! Cu noi n-avea nicio clauză. Sunt amic cu tatăl lui, dar trebuie să recunosc că nu a avut evoluții senzaționale la FCSB”, a spus Victor Becali.

VIDEO Victor Becali, despre ruptura dintre firma sa de impresariat și Ianis Stoica: „M-a sunat la 10 seara ca să rezilieze contractul”

Citește și alte știri:

FRF a luat decizia finală » S-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu: „Același lucru s-ar fi întâmplat și cu Boloni”

Ionel Ganea, după rușinea din Liga Națiunilor: „E cel mai slab din istoria naționalei” » Propune o reformă majoră și două nume de selecționeri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close