FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

FRF a luat decizia finală » S-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu: „Același lucru s-ar fi întâmplat și cu Boloni”

Edi Iordănescu/ foto Imago Images
Edi Iordănescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 13:57 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 14:14

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a anunțat ce se întâmplă cu selecționerul Edi Iordănescu, după retrogradarea în Liga C a naționalei României.

Stoichiță a declarat că ultimele două meciuri au fost decisive, 1-1 cu Finlanda și 4-1 cu Bosnia, iar Edi iordănescu va continua pe banca rerprezentativei României.

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”
România - Bosnia 4-1
Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

Stoichiță: „Acest final ne face să continuăm cu Edi Iordănescu”

„Acest final ne face să continuăm cu Edi Iordănescu, după ce am văzut în ultimele două meciuri, după modul în care lucrează la Federaţie și felul în care lucrează în teritoriu.

Acelaşi lucru s-ar fi întâmplat şi cu Boloni, dacă ar fi acceptat să vină. Probabil că ajungeam la aceeaşi concluzie, în aceeaşi situaţie ca a lui Edi Iordănescu.

Acum, să vedem ce facem în calificările următoare. Nu ne schimbăm de la o zi la alta, cum nu ne schimbam nici în cazul lui Boloni”, a declarat Mihai Stoichiță la Orange Sport.

Stoichiță nu știa că România a retrogradat în Liga C

În același dialog, Stoichiță a declarat că România nu a retrogradat în Liga C, stârnind suprinderea lui Basarab Panduru, aflat în studio.

Stoichiță: „Noi nu am retrogradat, de fapt”. 
Panduru: „Păi, cum n-am retrogradat?!”.
Stoichiță: „Am rămas în aceeași urnă, da”. 
Panduru: „Tu vorbești că nu am retrogradat din urna a 3-a pentru preliminariile Euro 2024? Eu zic de Nations League!”. 
Stoichiță: „Peste 2 ani va fi din nou o ediție de Liga Națiunilor. Până atunci, poate consolidăm echipa și promovăm en-fanfare. Poate o să vedem așa lucrurile”.

Fostul internațional Gică Mihali, necruțător la adresa „tricolorilor”: „Nu avem jucători! Am ajuns să ne duelăm cu Luxemburg”

Citește și:

Pițurcă a comentat retrogradarea României în Liga C: „Poate așa mai batem și noi pe cineva”

George Pușcaș, „tăvălit” și după ce a dat două goluri cu Bosnia: „E inadmisibil ce a făcut”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
sadikul
sadikul  •  27 Septembrie 2022, 19:44
Postat de Catalynn___ pe 27 Septembrie 2022, 15:12

Bă nene, nici cu Ciuca n-am nimic personal, omul e atât de șters încât chiar nu ai cum sa îl urăști, însă ca și in cazul lui Edi nu trebuia sa îl dea cineva afara, după treaba cu plagiatul un om cu respect de sine pleca singur. Când termini pe ultimul loc intr-o grupa ca asta, chiar dacă nu ai jucat tu, pleci si te ascunzi de rușine!

De parca Dica a plecat cand a luat bataie de la saburtalo si viking =)))) asa ca sa mai amintesc de astia ..ca poate fcsbistii au uitat =))))

mishu_74
mishu_74  •  27 Septembrie 2022, 19:29

nea ***, asta se crede pe tarlaua lui tata-so de la Cucuietii din deal. adica Boloni ar fi trebuit sa semenze un contract unde era stipulat negru pe alb ca era demis daca se clasa pe locul 3 sau chiar 2, dar ii tragea *** cu ochiu' zicandu-i " hai bai Loti, ca ne intelegem noi, ce dracu', ca oameni santem. nu te dam afara, ba, glumim si noi in contract aicia, ca sa vada romanii ca facem chestiile drepte si legale, dar pana la urma tot cum vrem noi iese, ce nu intelegi? -ai stat cam mult pe-afara ba Loti, si nu mai stii cum lucram noi, aicia la noi acasa, ce dreac bah Loti, bah! ".... mentalitate pur mioritica, cu care Boloni nu are cum sa fie de-acord, in schimb Edi... :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gilos
gilos  •  27 Septembrie 2022, 17:16

O rusine de om acest impostor de Edi Iordanescu. I-a luat locul lui Boloni, ca sa se aleaga praful si de aceasta campanie de calificare. Beizadeaua incompetenta si piloasa are tupeu, nu stie ce e aia rusine, onoare sau DEMISIE. Este un ahtiat dupa functii, ca tacsu, tatapuiu

Vezi toate comentariile (33)
Comentează