FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pițurcă a comentat retrogradarea României în Liga C: „Poate așa mai batem și noi pe cineva”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 11:35 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 12:22

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a vorbit despre retrogradarea Românie în eșalonul 3 din Liga Națiunilor. România a terminat ultima în grupa din Liga B, chiar dacă a câștigat cu Bosnia, scor 4-1.

Pițurcă consieră că în Liga C, România ar avea șanse mai mari să câștige o grupă și ar putea reveni astfel în Liga B.

Meciul care l-a șocat pe Victor Pițurcă: „E o diferență atât de mare. N-am ajuns de 5 ori la poartă”
DECLARAȚII
Meciul care l-a șocat pe Victor Pițurcă: „E o diferență atât de mare. N-am ajuns de 5 ori la poartă”

Pițurcă: „Poate e mai bine că am retrogradat”

„Am retrogradat dintr-o grupă cu echipe de nivelul nostru. Poate e mai bine așa, că vom câștiga și noi meciuri, vom câștiga grupa din liga a treia”, a declarat Pițurcă la Pro Arena.

Aflat în studio, Nana Falemi, fostul fundaș al Stelei, a împărtășit părerea fostului său antrenor: „Poate e mai bine, că vom da de echipe mai slabe ca noi și vom putea să ne refacem moralul. 

Eu cred că ne-a lipsit încrederea. Cu Bosnia, la 2-1, parcă ne-a scăzut moralul. A veni golul lui Pușcaș și am căpătat aripi. Într-o grupă sub nivelul nostru ne putem reface încrederea”.

VIDEO. Gică Mihali, după România - Bosnia 4-1: „Nu avem jucători! Am ajuns să ne duelăm cu Luxemburg”

În direct la GSP Live, fostul internațional Gică Mihali (56 de ani) a vut un șoc când a aflat că România a retrogradat în Liga C.

Sunt puțin confuz la ora asta. Am citit acum, a postat cineva că de acum înainte vom juca cu Luxemburg și Feroe. Nu îmi vine să cred! Vai de mama noastră! Cum am putea noi să trecem peste Franța, peste Croația în preliminariile Euro 2024? Când noi nu trecem de Bosnia...

Nu știu ce a decis Edi Iordănescu, dar am tot schimbat antrenorii. A plecat Contra, a plecat Rădoi... Nu cred că e o soluție să îi schimbăm la infinit. Să ne uităm la ce echipe joacă fotbaliștii noștri. Nu avem materie primă! Tot acolo am ajunge indiferent de selecționer

- Gică Mihali, fost internațional

Citește și:

„Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
cineva90
cineva90  •  27 Septembrie 2022, 13:22

Nu înțeleg ce mare problema ca am retogradat și Gibraltarul a retrogradat și nu fac atâta Tam Tam? Ce am ajuns abia în liga C , mai e si D Vina nu e a federației șaua jucătorilor +antrenor, e a ziariștilor ca ei FC atâta Tam Tam Jucătorii atâta pot, ziariștii ii vor campioni mondiali asa ca nu va mai luați de ei săracii..... Singura via a federației e ca NU A FOSTIN STARE SA DETERMINE UEFA SA OBLIGE ADVRSARELE ROMANIEI DIN GRUPA SA JOACE DOAR CU REZRVELE Rușine dl Burleanu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează