FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Giovanni Becali, nemilos în prima intervenție televizată după eliberare: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

Giovanni Becali și Gică Popescu
Giovanni Becali și Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 14:30

Giovanni Becali, 67 de ani, a vorbit din nou. După aproape 5 ani, perioadă în care mare parte din timp și-a petrecut-o la închisoare, unde a ispășit două condamnări. Una în Dosarul Transferurilor și cealaltă pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

Ioan Becali a vorbit pe larg despre relația lui cu Gică Popescu, om de fotbal la rândul său condamnat în Dosarul Transferurilor

„Nu mi-a reproșat nimic. E adevărat că eu am simțit... Săracul, nu era obișnuit cu chestiile astea. Pentru mine nu a fost un șoc ce s-a întâmplat, dar pentru Popescu chiar a fost!

Dar niciodată nu o să spună că din cauza noastră. A fost cu noi, a fost tovarășul nostru. Am luat bani. A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărțit, a fost bine când intrau în conturi. Eu am venit de pe stradă. Am stat la Napoli, d-asta mi se mai spune mafiotul. A trebuit să-mi câștig existența la 20 și ceva de ani din stradă! Dar eu nu sunt mafiot. Mafiot înseamnă ală care face și desface. Dar Giovanni Becali a plătit cu pușcăria în România! Mourinho, Messi și Ronaldo ce-au făcut în Spania? Și-au plătit amenda și sunt bine mersi acasă".

Vezi și: L-a sabotat Gigi Becali pe Gică Popescu la alegerile FRF? Giovanni Becali, dezvăluire după 14 ani: „A schimbat 50 de voturi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
fibra
fibra  •  09 Martie 2019, 09:28

Asta e reprezentativ pentru dezastrul educational din tara. Multe milioane il au ca exemplu. Culmea e ca ziaristii care ar trebui sa faca educatie,promoveaza cu abnegatie astfel de *** Cine se aseamana se aduna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  08 Martie 2019, 23:52

Un nimic, penal și josnic! Marele șmenar Giovanni Becali!

adriann_
adriann_  •  08 Martie 2019, 23:01
Postat de Adrian Popescu pe 08 Martie 2019, 21:04

@adriann...aquila non capit muscam dar hai să vorbim...Ce știi tu despre Stalin tristă epigonie a lui Voiculescu...Prinși de fărașul votului și luați de mătura justiție, cei ca tine vor ajunge acolo unde le este locul: la găleata de gunoi a istoriei...

*** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează