FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

L-a sabotat Gigi Becali pe Gică Popescu la alegerile FRF? Giovanni Becali, dezvăluire după 14 ani: „A schimbat 50 de voturi!”

Gică Hagi, Ioan Becali și Victor Becali
Gică Hagi, Ioan Becali și Victor Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 19:54

Giovanni Becali (66 de ani) crede că cearta dintre el și Gigi Becali e adevăratul motiv pentru care Gică Popescu a pierdut alegerile de la FRF din 2005. 

„Dacă eu vorbeam cu vărul meu, Popescu ar fi câștigat fără probleme alegerile la FRF. Gigi Becali a schimbat atunci 50 de voturi. El cu domnii de la Pandurii. Cu astea, Gică Popescu ieșea președinte.

Cum și Gino Iorgulescu, la prima tentativă, era președintele Ligii dacă eu vorbeam cu Gigi. Atunci voiam să îl dăm jos pe Dumitru Dragomir. Mai intervenea Hrebenciuc, mare stelist, dacă noi eram în relații bune? Toate astea de la discuțiile dintre noi.

Certurile au fost prostești, plecau de la nimic. Dintr-odată ne închideam telefoanele, apoi nu mai vorbeam un an. Familiile se vedeau zi de zi, la toate sărbătorile, nunțile, petrecerile”, a declarat Giovanni la TV Telekom Sport. 

Gică Popescu a pierdut cursa pentru președinția FRF din 2005 în fața lui Mircea Sandu. Scorul a fost de 187 la 102.

Vezi și: 

Giovanni Becali, despre „bomba” Gică Hagi la Fenerbahce: „Au zis «trebuie să vorbim cu toată poliția, Iese război civil aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  08 Martie 2019, 16:59

"Giovani"-fiind "mafiot"-cum singur se autointitula-s-a conformat si el modei acestor timpuri,cand aproape toti politicienii si "dezvoltatorii"au divortat de neveste-ca sa-si puna la adapost ce-au furat.Asa ca a divortat de sotia columbiana-"creola"cum se mandrea el-inainte de a fi condamnat!

mosvasile
mosvasile  •  08 Martie 2019, 16:50

Pentru cei care neaga "influenta"lui GG in Federatie si in Liga!

485809194904413
Costel Tudor  •  07 Martie 2019, 10:50

Probabil ca atunci , PUSCARIASUL gica nu stătea răstignit pe un fotoliu picior peste picior !!! Olteanul tot oltean ! Vai de el săracul !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează