FOTBAL  »  LIGA 1  »  ŞOC

Giovanni Becali a agresat un ziarist în direct

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Aflat la o emisiune televizată, Giovanni Becali a făcut o criză de nervi în direct. La telefon se afla în acel moment şi preşedintele executiv, Cristi Borcea, care răspundea întrebărilor incomode privind politica de transferuri şi slaba performanţă pe plan extern a clubului Dinamo.

Giovanni Becali şi-a pierdut cumpătul şi a plecat din emisiune, de la sportro, aruncînd cu microfonul în prezentatorul emisiunii "Informaţia", Emanuel Terzian, pe care l-a şi jignit, adresîndu-i cuvinte greu de reprodus.
Vezi momentul în care Giovanni şi-a pierdut cumpătul

Este a doua oară cînd acesta are o ieşire nervoasă în studioul unei emisiuni, după ce în urmă cu cîţiva ani l-a jignit pe ziaristul Grigore Cartianu, în cadrul emisiunii "Naşul" de la B1TV.

Ce l-a scos din sărite pe fostul procurator? Trimiterile lui Emanuel Terzian la off-shore-urile prin care se vehiculau banii din transferurile mai multor internaţionali români.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (30)
 •  01 Mai 2013, 20:09

Unul dintre cei mai mari BOI ai Romaniei...

 •  26 Februarie 2009, 20:08

ce poti sa zici unde sint organele interne ,politia oare justitia chiar e oarba cind apare un om cu influenta.mie miar fi rusine sa ies pe strada dupa o faza ca asta ,faza clara de cioban

 •  14 Februarie 2009, 00:34

Nu v-aţi săturat de ei?Fraţii,verii.... I.B. a părut la GSP cu puţin timp în urmă şi a declarat că între ei vorbesc aromâna, mai bine zis un fel de aromână,cu înjurături de mamă şi de morti pe care nici DNA şi nici JIJI nu le poate înţelege. Chiar nu v-aţi săturat de pildele lor de viaţă şi de alte bălării.Ridicol! Nu-i mai băgaţi în seamă. Au început să se creadă mai importanti decât sunt.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează