FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Giovanni le distruge ”minunea”! » Chiricheş desfiinţat înainte de transferul la Steaua

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 21:02

Agentul l-a desfiinţat pe Chiricheş, omul pe care vărul lui îl aşteaptă în iarna asta la Steaua, ca titular în locul lui Galamaz


Ioan Becali nu e deloc impresionat de Vlad Chiricheş, fundaşul pe care Gigi tocmai a plătit 600.000 de euro şi pe care toată lumea l-a lăudat după excelentul meci făcut la "naţională" contra Franţei. Evoluţia pe care Chiricheş a avut-o împotriva Belgiei l-a scos din sărite pe Giovanni: "Se crede Gică Popescu sau Chivu?! A dat numai pase cu latul la adversari, i-a pus pe belgieni pe contraatac de vreo cinci ori!".

Stoperul de la Pandurii a fost deja cumpărat de Steaua, care-l va avea la dispoziţie din iarna asta, iar Gigi Becali a apucat să-l prezinte drept o superachiziţie. Chricheş va fi titular în formula pe care roş-albaştrii o pregătesc pentru returul campionatului, într-un cuplu cu Florin Gardoş în centrul defensivei. Jucătorul lui Grigoraş îşi face loc în echipă pe postul lui Galamaz, al cărui contract cu Steaua expiră la finele anului.

49 de meciuri are Chiricheş în Liga 1, fără să fi marcat vreun gol. La "naţională" are patru prezenţe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
blaustein
blaustein  •  13 Noiembrie 2011, 15:03

Daca era sub contract cu el spunea ca Mancini, Mourinho, bin Laden, Baiazid si Al Capone l-au invitat sa ia pranzul cu el ca sa vorbeasca despre transferul lui Chiriches.

blu25
blu25  •  13 Noiembrie 2011, 13:55

DA , NU E JUCATORUL LUI SI IL ATACA !!!!!!!!!

lupopa
lupopa  •  13 Noiembrie 2011, 13:02
Postat de redsef2005 pe 13 Noiembrie 2011, 09:26

De vis aparare la Steaua din iarna, cu Tatarusanu in poarta si Gardos - Chiriches fundasi centrali!!! Toata lumea va centra in careul mic si le va da gol cu capul...

sa stii ca cam ai dreptate :))) tatarusanu ii varza pe centrari :)) si gardos ii cam nesigur in aer :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează