FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gloriile Stelei plîng după bani!

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Sătmăreanu, Troi şi restul antrenorilor de la Centrul de juniori nu şi-au mai luat salariile de peste trei luni.

Antrenorii juniorilor Stelei muncesc gratis de mai bine de trei luni! Atît a trecut de cînd Lajos Sătmăreanu, Radu Troi, Mihail Majearu, cu toţii foşti fotbalişti importanţi ai grupării din Ghencea, nu au mai fost plătiţi. În aceeaşi situaţie sînt toţi tehnicienii de la copii şi juniori, dar şi alţi angajaţi ai clubului.

"Ne împrumutăm la rude, la cunoştinţe, ca să ne descurcăm de pe o zi pe alta", povestesc antrenorii. Salariul mediu al fiecăruia dintre ei e de 25 de milioane de lei vechi lunar. Venitul le-a fost ridicat după venirea la club a lui Victor Piţurcă, în vara trecută. Fostul selecţioner a considerat atunci că un salariu de 18 milioane de lei e prea mic pentru un antrenor de la Steaua.

Situaţia cea mai rea o au cei pe care chiar Piţi i-a adus în Ghencea, cum e cazul lui Majearu, cum era şi Lucian Bălan, dat afară între timp. Ei muncesc de trei luni, dar nu au apucat să ia nici un leu!

"Plăţile către jucători sînt la zi, dar e adevărat că există unele restanţe către alţi angajaţi ai clubului. Sperăm să rezolvăm aceste probleme cît mai curînd"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

350.000 de euro însumează salariile lunare ale jucătorilor de la prima echipă a Stelei

12.000 de euro pe lună cheltuieşte clubul din Ghencea cu Centrul de juniori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rand23
rand23  •  10 Octombrie 2010, 10:32

Intrebati daca Make, Vije si toti nepoteii creditorului au restante ... Astea sunt niste manevre de 2 lei a lingailor din birouri ce deservesc palatului.

bdgeorge
bdgeorge  •  10 Octombrie 2010, 08:24

poti sa ai si 1000 de mil daca nu-i primesti degeaba.Tu nu stii sa citesti oamenii astia nu au vazut un ban de 3 luni tare as vrea sa te vad traind cu familie si copii 3 luni cu 2500 lei.

sundancekid
sundancekid  •  10 Octombrie 2010, 03:51

Ca la romani.. "scumpi la tarite , ieftini la mmalai " !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează