FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - GLORIA BUZĂU 5-1

Gluma lui Basarab Panduru după UTA - Gloria Buzău: „Acum mai rămâne să-l caute PSG ca să fie totul perfect”

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 10:09 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 10:24

Atacantul Virgiliu Postolachi (23 de ani) a punctat de două ori în UTA - Gloria Buzău 5-1, în barajul de promovare/menținere în Liga 1, iar după meci, Basarab Panduru a ținut să facă o glumă. 

Întrebat ce va urma pentru el în sezonul viitor, Virgiliu Postolachi, venit în vara lui 2022 la UTA, a spus că va discuta cu agentul său pentru a vedea ce va face. 

„Eu încă nu știu nimic de un transfer. Agentul mi-a zis că nu vrea să vorbim până nu se termină sezonul, pentru a fi concentrat. Vom discuta după meciurile naționalei. Vom vedea care e viitorul meu, dacă va fi la UTA sau în altă parte. Eu sunt fericit aici, mă bucur că fanii mă iubesc. Mai am un an de contract”, a declarat jucătorul din Republica Moldova.

„Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” » Cosmin Olăroiu, dialog aprins la „Profu’ de Sport”! A fost contrat vehement
PROFU' DE SPORT
„Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” » Cosmin Olăroiu, dialog aprins la „Profu’ de Sport”! A fost contrat vehement

Gluma lui Basarab Panduru

 După declarații lui Postolachi, Basarab Panduru i-a lăudat prestațiile din acest sezon și a glumit pe seama viitorului acestuia. 

„A făcut un sezon bun. Are 12 goluri în Liga 1. E ceva pentru el. Nu știu dacă poate merge mai departe. Poate i-ar prinde bine încă un an la UTA, ca să mai prindă încredere și să ajungă la nivelul următor. Dar, în general, la noi te duci în jos, nu la nivelul următor. Nu știu dacă e bine să plece acum... 

A bătut-o pe Buzău, a bătut mingea. Mai rămâne să fie căutat de PSG după golurile astea și e totul perfect. Dacă tot pleacă Messi, măcar să-l aducă pe el înapoi”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

Postolachi a fost crescut la juniorii lui PSG, pentru care a jucat până în vara lui 2013. A mai evoluat la Lille B, Vendyssel (Danemarca) și Mouscron. La UTA are 12 goluri în 39 de meciuri, în Liga 1. Mai are 2 goluri în 6 meciuri în Cupă.

Citește și:

Dezvăluiri din culise » Conducătorul, numit la un club de tradiție la cererea lui Bodescu

Drum liber către FCSB! Jucătorul dorit de Becali și-a terminat contractul: „Simt că a sosit momentul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  12 Iunie 2023, 18:12

Panduru, ca deobicei, mai face o ironie...fara sens. Pentru Panduru e mai simplu sa comenteze ironic, la TV, ...daca nimeni nu mai este interesat de ...fostul antrenor Panduru. Cam trist !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează