FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cu ce se mai ocupă ”Bizonul” Gnohere după ce n-a mai jucat fotbal din vara 2022

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 16:23 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 17:00

Harlem Gnohere, 35 de ani, n-a pus ghetele în cui, dar nu a mai jucat din vara 2022. Tocmai a fost invitat la o emisiune despre fotbal de către Sacha Tavolieri, vorbind despre subiecte importante pentru belgieni

Harlem Gnohere, 35 de ani, este un nume respectat în România, fiind apreciat și de dinamoviști, și de suporterii FCSB, după experiențele pe care francezul le-a avut în Liga 1. Teoretic, încă ar mai putea juca fotbal, nu a anunțat că și-a încheiat cariera, dar din vara 2022 nu a mai găsit niciun angajament, după despărțirea de Mouscron.

A 5-a „ciorbă reîncălzită” de la FCSB » Becali nu mai ține cont de principiul lui MM Stoica
FCSB
A 5-a „ciorbă reîncălzită” de la FCSB » Becali nu mai ține cont de principiul lui MM Stoica

Invitat la o emisiune de fotbal online

Unul dintre cei mai apreciați străini care au jucat în România în ultimii ani nu s-a îndepărtat de fotbal. Tocmai a fost invitat într-o emisiune de sport, a lui Sacha Tavolieri, un jurnalist apreciat pentru emisiunile sale în mediul online.

Cei doi au abordat diverse subiecte actuale, de la parcursul naționalei Belgiei la retragerea lui Hazard sau situația lui Luis Enrique la PSG. Ulterior, cei doi s-au complimentat reciproc la finalul emisiunii ”Footb”all Time”.

Atacant de marcă și la Dinamo, și la FCSB

Mircea Rednic este antrenorul care l-a adus pe Gnohere în România în iulie 2015, transferându-l la Dinamo, după ce tocmai reziliase cu Mons (Belgia). Mai jucase în Elveția și în Belgia, la diverse formații.

”Bizonul” a dat randament în tricoul ”câinilor”, 24 de goluri - 8 assist-uri - 59 de meciuri, contribuind și la câștigarea Cupei Ligii în 2017. N-a apucat să se bucure de trofeu, întrucât în ianuarie 2017 a fost subiectul unui transfer foarte mediatizat, de la Dinamo la FCSB, pentru suma de 250.000 de euro.

A impresionat și în roșu și albastru, la echipa lui Gigi Becali, 51 de goluri - 6 assist-uri - 115 meciuri. A câștigat Cupa României cu FCSB, în 2020. Ulterior, în iulie 2020, a părăsit România și a semnat cu Mouscron.

Citește și alte știri:

Cristian Daminuță, scrisoare de retragere fără precedent: „M-am născut talent, dar am murit speranță. De ce? Unii se încălțau cu fesul și driblau prin cezariană, dar m-au scos din echipă”

EXCLUSIV U Cluj s-a despărțit de un fotbalist azi: „Aș vrea să continui în Liga 1, aștept oferte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  11 Octombrie 2023, 19:57

Si cu ce se ocupa? Poate mai scrii un articol ca unu nu e deajuns. Vrem mai

Custof
Custof  •  11 Octombrie 2023, 19:52

A plecat de la *** cu o baniță de brânză și a pus pe el inca 50 kg ,ce da facă ,se plimba prin oraș!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează