FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere e în acest moment peste Neymar şi Ronaldo! Capitolul unde se bate cu cei mai buni din Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 15:55

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat prestația din acest sezon a lui Harlem Gnohere, atacantul francez al celor de la FCSB.

Gnohere marchează în acest sezon cu o frecvenţă excelentă, un gol la 95 de minute, randament cu care se situează peste doi dintre cei 3 favoriţi la câştigarea Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo și Neymar!

Francezul are 10 goluri marcate în tricoul Stelei, iar pe teren a petrecut mai puţin de 1.000 de minute. Rezultă o medie excelentă, a băgat mingea în poartă la fiecare 95 minute. Performanţa e atât de bună încât în spatele lui Harlem se află nume grandioase din fotbalul mare!

De exemplu, Neymar, care are un sezon bun la PSG, cu goluri şi în Ligue 1 şi în Champions League, se clasează sub stelist: un gol la 98 minute. Ronaldo e chiar şi mai în spate, un gol la fiecare 107 minute. Alţi doi atacanţi pe care s-au plătit în această vară 150 de milioane de euro, Lukaku (United) şi Morata (Chelsea), n-au reuşit nici ei să coboare sub ştacheta celor 100 de minute.

Analiza completă a evoluției lui Gnohere plus comparația cu Alibec pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
marius.bxl
marius.bxl  •  25 Octombrie 2017, 09:04

o fii peste neymar da nu peste alibec care este de 3 ori mai bun.asa a zis jiji

satyricon
satyricon  •  25 Octombrie 2017, 00:27

Hahaha!!! Reactiile *** priceless! Masochisti sunt fcdb-istii astia, le place sa si-o fure grupa mare. :)))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1058350054237035
Miu Marin  •  24 Octombrie 2017, 18:41

Asta e profesionalismul vostru? Stiu eu unul care joaca in curtea liceului de langa mine care da un gol la 5 minute.Pana acum a inscris vreo 50. Dupa voi si el este peste Ronaldo, Messi, Neymar, asa-i?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close