FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere i-a urat „La mulți ani!” lui Mbappe în stilul personal » Florinel Coman, implicat și el

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 13:30

Francezul Harlem Gnohere (31 de ani) a ales să-i ureze „La mulți ani!” conaționalului său Kylian Mbappe, care azi a împlinit 21 de ani, într-un stil original. 

Atacantul de la FCSB a creat un InstaStory în care i-a urat „La mulți ani” lui Mbappe, dar în imagine l-a adăugat și pe Florinel Coman. 

Gnohere i-a urat „La mulți ani!” lui Mbappe în stilul personal » Florinel Coman, implicat și el

E de notorietate că Florinel Coman e comparat de Gigi Becali cu Kylian Mbappe. 

Gigi Becali spune acum că Florinel Coman are și alte calități, mult mai bune decât ale lui Mbappe: „Coman are 21 de ani. Face 90 de milioane, dar nu acum, peste doi ani, la 23 de ani. Are mișcările lui Neymar. Neymar driblează așa. Gică Hagi i-a zis Mbappe, dar eu îi spun Neymar. Driblingul brazilianului îl are. Îi mai trebuie putere. Îi iese tot, nu mai pierde mingea”.

Match Preview FCSB - CSU Craiova

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali e coșmarul oltenilor! Echipa lui Pițurcă stă extrem de rău în duelurile cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează