FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere iese la atac! Francezul e nemulțumit: "Frustrant!" » Ce părere are despre Alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 14:19

Harlem Gnohere nu e de acord cu sistemul competițional din Liga 1. Atacantul francez e de părere că un campionat cu 20 de echipe ar fi mai eficient și explică și de ce. 

″Cred că pentru România, care e o ţară mare, cel mai indicat ar fi un campionat cu 20 de echipe. Sistemul cu play-off şi mai ales cu înjumătăţirea punctelor nu mi se pare productiv.

Cred că mulţi se simt frustraţi când pierd din puncte. Ar trebui să fie un campionat cum e în Anglia, Italia, Franţa, tur, retur şi atât. Punctele să rămână toate″, a zis Gnohere pentru GSP.RO.  

CITEȘTE ÎNTREG INTERVIUL OFERIT DE HARLEM GNOHERE PENTRU GSP!

CITEȘTE ȘI:

Săgeți către Dică! Relația cu Becali și schimbarea neinspirată din meciul cu CFR i-au fost fatale: "A făcut și el ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit"

"Alibec, Budescu sunt jucători cu adevărat fantastici și în ciuda faptului că aveam asemenea fotbalişti am ratat campionatul. E clar că atmosfera e dificilă după un asemenea sezon, după ce ai dat totul să fii campion. Şi acum am pierdut prosteşte puncte cu Chiajna, Botoșani" Harlem Gnohere, atacant FCSB 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Decembrie 2018, 16:56

Pai de unde bai baluba cascaval sa sustinem 20 de echipe?Te crezi in Franta?

randoomz
randoomz  •  25 Decembrie 2018, 16:34
Postat de fairplayromania pe 25 Decembrie 2018, 15:49

Asa este, CFR joacă singuri contra la Viitorul,fcsb,astra,botosani,iasi,craiova...+arbitrii..... Corect, in play off nu se joaca cinstit.

am vazut sezonul asta in europa cine joaca cinstit si nu,iar cfr a fost eliminata in turul 2 rusinos de niste pescari si dupa in playoff e.l. de niste gunoieri. oricum si acuma imi vine sa il scuip pe becali in fatza ca a refuzat oferta lui pascani de a prelua acum vreo 2 ani cfr prin niste interpusi. dar oricum,cu salarile actuale de 600 de mii de euro lunar platit de cfr,se apropie falimentul si acolo,nu-i stres. daca nu intra la anu in grupe cfr(si nu prea are cum),intra direct in faliment de data asta,nu mai au voie cu insolventa. astia au intrat in insolventa(si in mod normal trebuiau sa intre in faliment daca nu erau protejati de mafioti) dupa ce au jucat in grupele ucl de vreo 2 ori. dapai acum cand nu au jucat niciaeir si au o gaura in buget uriasa.

randoomz
randoomz  •  25 Decembrie 2018, 16:31
Postat de alexxxander pe 25 Decembrie 2018, 15:40

Problema e ca la noi nu se joaca corect in play-off...

Steaua avea datoria cel putin in ultimele 2 campionate sa termine pe primul loc. da,cand a castigat astra campionatul in 2016 cu o etapa inainte de final,avea astra 8 puncte avans(acolo chiar ca nu prea aveai ce face). dar in 2017 cu viitorul,cand dinamo99p ti-a facut un serviciu si a sters pe jos cu viitorul tur retur iar tu nu ai putut sa menti macar 1-0 ala dupa ce ai ratat singur cu portarul de vreo 20 de ori,chiar nu inteleg. si arbitru ne-a furat atunci si nu ne-a dat vreo 2 penaltyuri dar totusi,aveai 1-0,aia de la viitorul erau la pamant si tu in loc sa faci 2-0,ratezi singur cu portarul. wtf? in 2018 la fel,aveai nevoie de un egal cu iasi si tu ce faci? wtf? da, singura echipa care ne-a ars in sistemul asta a fost viitorul,eu fatza de voi restu am urmatior in ultima etapa sezonul trecut viitorul cu cfr si nu astra cu Steaua,pentru ca stiam ca oricum castiga Steaua,dar ce am vazut la meciul viitorul cu cfr m-a socat,a fost efectiv un simulacru rusinos,dar repet,nu trebuia sa se ajunga pana acolo sa depindem de ultimul meci,daca scoteam macar un egal cu iasi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează