FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Atacantul din Liga 1 lăudat de Gică Hagi se prezintă într-un interviu pentru GSP: „Sunt un mix africano-italian” » Ce nu-i place în România: „Asta mă omoară”

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 11:08 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 11:15

Godberg Cooper, atacantul Chindiei Târgoviște, are planuri mari în Liga 1, fiind mândru că a fost lăudat de Gică Hagi, despre care tatăl său i-a povestit multe detalii.

Godberg Cooper, 25 de ani, a marcat primul gol al anului pentru Chindia în amicalul cu Aarau (2-1). 

Fotbalistul italian va începe sezonul ca titular, avantajat și de problemele medicale ale lui Daniel Popa, nouarul târgoviștenilor dorind să fructifice momentul și să aibă un sezon de primăvară remarcabil. Cooper promite să ajungă chiar golgheterul Ligii 1!

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”
RAPID
Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

9 idei în care poate fi descoperit Godberg Cooper:

  • „Vreau să reușesc mai mult de 7 goluri în primul sezon. Apoi vom vedea ce target îmi setez"
  • „Familia mă motivează cel mai mult, este mereu alături de mine și îmi dă energie. Îmi alină momentele de frustrare. Apoi, eu mă motivez foarte mult"
  • „Îmi place mult Balotelli. Doar ca stil de joc, nu cum gândește sau reacționează în afara fotbalului. De asemenea, îmi plac Lukaku, un vârf de forță, puternic, ca mine, dar și rapid, Drogba, Ronaldo și Zapata de la Atalanta"
  • „Am fost născut și crescut în Italia, dar nu-mi uit originile ghaneze. Cunosc limba părinților, am ceva din comportamentul african. Părinții mi-au zis: «Chiar dacă ești născut în Italia, nu trebuie să uiți niciodată ce sânge îți curge prin vene!». Am preluat de la ghanezi respectul pentru cei mai în vârstă, dar și pentru orice om pe care-l ai în față, iar de la italieni accentul când vorbesc limba, stilul de viață. Sunt un mix africano-italian"
Atacantul din Liga 1 lăudat de Gică Hagi se prezintă într-un interviu pentru GSP: „Sunt un mix africano-italian” » Ce nu-i place în România: „Asta mă omoară”
Cooper (1,91 metri) a sosit vara trecută la Chindia și vrea să impresioneze pentru a urca în carieră, după ce a plecat din liga a patra italiană
  • „Tata mi-a vorbit mult despre Hagi, era un fan al lui. Într-adevăr, din ceea ce am văzut pe YouTube, Hagi a fost unul dintre fotbaliștii importanți ai lumii. Familia mea locuiește la Bergamo, Brescia nu e departe, l-a plăcut pe Hagi din perioada petrecută în Italia și de la Campionatul Mondial din 1994. Știu de expresia «Brescia romena», știu că au fost mulți români. Am făcut o poză cu domnul Hagi, l-am întâlnit la Constanța, când am făcut 0-0 cu Farul. Am fost mândru că m-a lăudat"
  • „În România am vizibilitate, multe posibilități de a trece la un nivel superior. Liga 1 este una dintre diviziile importante ale Europei de Est. Dacă ai statistici bune, dacă joci bine, multe cluburi din Vest vor fi atrase de tine"
  • „Mă simt bine alături de colegi, de staff, românii sunt simpatici. Îmi plac sarmalele și covrigii. În Italia nu le găsim"
  • „Mă omoară drumurile din România. Uneori, e foarte stresant, nu doar greu. Când am mers să jucăm la UTA, am stat în autocar toată ziua. Dar asta e viața, nu există scuze, trebuie să mergi multe ore cu mașina, apoi să fii fresh, iar după, să te recuperezi rapid"
  • „Cred că pot ajunge «Il Bombardiere» în Liga 1, am încredere, am posibilități. Muncesc din greu, învăț în fiecare zi, de la jucători faimoși, cu calitățile și talentul meu, pot ajunge numărul 1"

1 golîn 13 meciuri a bifat Cooper pentru târgovișten

12 formațiia adunat atacantul în carieră: Aurora Seriale, Scanzorosciate, Verdello, Condeixa, Arouca, Espinho, Vianense, Schaffhausen, Kukesi, Lavello, Makedonija și Chindia

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Reacția lui Dan Petrescu după ce Marko Dugandzic a dat 3 goluri în Rapid - Sepsi: „Nu eu l-am dat afară! Eu nu am fost de acord să plece”

Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  23 Ianuarie 2023, 15:35

observ ca ii plac doar fotbalisti de culoare. Jur ca nu vreau sa insinuez ceva

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2023, 15:02

Sa apreciem ca si-a facut totusi temele, stie despre Hagi si despre Brescia Romena. Nu va grabiti sa puneti etichete inainte sa-l vedem cum joaca.

toss
toss  •  22 Ianuarie 2023, 14:22

„Îmi place mult Balotelli. Doar ca stil de joc, nu cum gândește sau reacționează în afara fotbalului"...vai de capul lui...stai sa dea de niste bani gramada si apoi o sa vezi acel G-Class cu roti si ornamente aurii...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează