FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - BOTOȘANI 2-2

După Abeid, Mircea Rednic a mai pierdut un om de bază: „Va pleca mâine! Nu pot să spun echipa”

UTA și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, a anunțat două pierderi importante pentru restul stagiunii. +5   FOTO
UTA și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, a anunțat două pierderi importante pentru restul stagiunii.

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 20:00 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 23:19

UTA și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul arădenilor, a anunțat două pierderi importante pentru restul stagiunii.

UTA a pierdut doi fotbaliști importanți. Fundașul lateral Aly Abeid (26 de ani) va merge la CFR Cluj. Atacantul Godberg Cooper (26 de ani) va pleca și el.

Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”
UTA – Botoșani
Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”

„Abeid va pleca în această seară la CFR. Este o pierdere, pentru că este un superjucător. Ne-am înțeles foarte bine. Eu nu m-am împotrivit. Este greu să faci un jucător să fie concentrat, să fie 100%, pentru că se gândeşte că se poate accidenta. Şi Cooper va pleca mâine. Şi-a găsit un contract în afara Europei şi va pleca. Nu pot să spun echipa”, a transmis Mircea Rednic, potrivit Orange Sport. 

Mircea Rednic, după UTA - FC Botoșani 2-2

„Este un lucru pozitiv că am scos un egal. Băieţii au crezut până în ultimul minut. Am controlat jocul. Am gestionat prima repriză. Am avut o posesie bună. Nu este posibil să faci greşelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Nu este prima oară când am fost conduşi.

Este un punct. Păcat, pentru că este a treia şansă pe care am avut-o de a ajunge pe loc de play-off. I-am felicitat pentru punct, după asta normal că i-am luat la mână pentru cele două goluri. Conte nu avea voie să facă un asemenea gest”, a spus Mircea Rednic

Rednic are și o veste bună pentru fanii arădeni. Mijlocașul Cătălin Vulturar (19 ani) vine sub formă de împrumut de la Rapid: „Este un jucător pe care eu mi l-am dorit. În viaţă nu ştii ce se întâmplă, iar el a revenit la clubul care l-a format”.

VIDEO. Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

Citește și alte știri din Superligă:

Farul atacă Dinamo cu un fundaș-golgheter în vârstă de 37 de ani: „Nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră”
FARUL
Farul atacă Dinamo cu un fundaș-golgheter în vârstă de 37 de ani: „Nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră”
Gigi Becali și-a făcut calculele: „După acel meci dăm artificii, vom fi campioni!”
FCSB
Gigi Becali și-a făcut calculele: „După acel meci dăm artificii, vom fi campioni!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează