FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Goga se face ceferist » Dorit insistent de Dinamo, Steaua şi Vaslui, mijlocaşul lui Poli va ajunge la CFR

Dorin Goga a rămas la Poli, chiar şi după ce gruparea bănăţeană a fost retrogradată în LigaB.
Dorin Goga a rămas la Poli, chiar şi după ce gruparea bănăţeană a fost retrogradată în LigaB.

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 00:50

Atacantul a avut discuţii, în secret, cu oficialii din Gruia şi este tentat să semneze deja cu formaţia lui Andone, pentru a juca din vară în tricoul ardelenilor.

CFR Cluj a intrat serios pe pista Dorin Goga! Şi ardelenii nu vor să păţească precum Steaua, Dinamo şi FC Vaslui, care au tratat în iarnă, pe rînd, cu atacantul de 27 de ani şi n-au ajuns la nici un rezultat.

Zilele trecute, oficialii ardelenilor au luat legătura, în secret, cu fotbalistul pe care l-au îmbiat să lase pe Poli Timişoara pentru CFR Cluj.

"Ştie şi Goga care este proiectul echipei, ce investiţii se fac aici, ce succes are clubul. Vrea şi el să joace în grupele Champions League, iar echipa îşi poate permite salariul lui", au comentat apropiaţii grupării.

Ardelenii l-ar putea aduce gratis la vară pe Goga. De aceea nu se grăbesc să facă afacerea, ştiind problemele cu care se confruntă trupa din Banat. "Important e că există disponibilitatea fotbalistului de a veni la CFR", au mai spus aceiaşi oameni.

Goga a fost trimis la echipa a doua a bănăţenilor pe termen nelimitat, din cauza disensiunilor pe care le are cu oficialii propriului club.

300.000 de euro este salariul pe care Goga l-a cîştigat în ultimul sezon la formaţia de pe Bega

6 goluri în 17 meciuri a înscris fotbalistul pentru Timişoara în această ediţie de liga secundă


Fără blaturi
Ando exclude posibilitatea unui blat la Steaua - Dinamo, în penultima etapă. "Nu pot exista suspiciuni la derby-uri. Dacă se va ajunge cumva acolo, ar fi o mare prostie. Dar derby-urile n-au fost şi nu vor fi niciodată aranjate, indiferent de ce vor unii sau alţii. Se va juca în teren", a declarat "Fălcosul", care a salutat decizia de a se apela la arbitri străini pentru meciurile-vedetă din finalul stagiunii: "Parcă văd ce linişte o să fie acum". (Valentin Şchiopu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
romeo75
romeo75  •  01 Mai 2012, 12:43

oricum fotbal nu joaca cine stie ce se duce acolo unde se fac blaturi,si asa e si el marele fotbalist.ca asa a facut si la timisoara.

lp64
lp64  •  22 Aprilie 2012, 21:18

Negocieri secrete pe care le cunoaste numai Goga, CFR, Poli, sau ce-o mai fi pe acolo, Timisoara, si voi!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Aprilie 2012, 09:42
Postat de comaweed pe 21 Aprilie 2012, 17:56

din Timisoara impreuna cu goga pleca si multa multa muie la cluj . Si nu doar pt cfr si pentru U

Nu trebuie sa fi rau .Nu de la clujeni vi s-a tras..... Goga de la Cluj a plecat. E bine daca vine la CFR!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close