FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Goian află vineri dacă joacă împotriva lui Dinamo, Golanski diseară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

În urma întrunirii de astăzi a Comisiei de Disciplină a FRF, stelistul Dorin Goian nu a aflat dacă va putea evolua în derby-ul cu Dinamo, de duminică. "Goe" fusese convocat la sediul Federaţiei în urma declaraţiilor făcute la finalul partidei cu Oţelul (1-0 pentru Steaua), cînd afirmase că gălăţenii fuseseră stimulaţi financiar de CFR. O sentinţă în cazul său se va da abia vineri. Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, a explicat că acest caz a fost amânat pentru vineri pentru a putea fi prezent la şedinţă şi Dorin Goian.

Pe de altă parte, fundaşul dreapta Pawel Golanski va afla în această seară decizia Comisiei în legătură cu cererea de anulare a cartonaşului roşu primit în partida cu Universitatea Craiova, cînd a fost implicat într-un clinci violent cu australianul Mitchell.

Citeşte mai multe ştiri pe stelisti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
 •  30 Aprilie 2008, 19:35

LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!! LASATI-NE SA NE FACEM DE RAS IN LIGA CAMPIONILOR !!!!

 •  30 Aprilie 2008, 19:33

ZAPATA DE CE NU E SUSPENDAT? LOVIREA INTENTIONATA A UNUI JUCATOR, DUPA OPRIREA JOCULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPATA DE CE NU E SUSPENDAT? LOVIREA INTENTIONATA A UNUI JUCATOR, DUPA OPRIREA JOCULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPATA DE CE NU E SUSPENDAT? LOVIREA INTENTIONATA A UNUI JUCATOR, DUPA OPRIREA JOCULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPATA DE CE NU E SUSPENDAT? LOVIREA INTENTIONATA A UNUI JUCATOR, DUPA OPRIREA JOCULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPATA DE CE NU E SUSPENDAT? LOVIREA INTENTIONATA A UNUI JUCATOR, DUPA OPRIREA JOCUL

 •  30 Aprilie 2008, 19:29

NU VA FACETI GRIJI! JIGODIILE DE LA COMISII ISI VOR FACE DATORIA... KKAT-UL MOLDOVENESC DE GOLAN VA FI IERTAT, CA INTOTDEAUNA CAND ESTE VORBA DE STEAUA! MOOWIE STEAUA!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează