FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FOTO Hațegan și Feșnic, mai inspirați decât arbitrii din Premier League » Motivul pentru care au anulat reușita lui Octavian Popescu

FCSB - Farul, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga României. Golul marcat de Octavian Popescu în minutul 71, la scorul de 2-1, a fost anulat, corect, după consultarea VAR. +23   FOTO
FCSB - Farul, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga României. Golul marcat de Octavian Popescu în minutul 71, la scorul de 2-1, a fost anulat, corect, după consultarea VAR.

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 20:53 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 21:41

FCSB - Farul, 2-3, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga României, a oferit multe momente controversate. Golul marcat de Octavian Popescu în minutul 71, la scorul de 2-1, a fost anulat, corect, după consultarea VAR.

În minutul 71, David Miculescu a luat o acțiune pe cont propriu, a depășit doi adversari, apoi i-a pus mingea pe tavă lui Octavian Popescu, la 6 metri de poartă. Reușita „decarului” a fost inițial validată de „centralul” Horațiu Feșnic. O intervenție din camera VAR a schimbat situația.

Gol anulat pentru ofsaid în FCSB - Farul 

Hațegan și Feșnic, mai inspirați decât arbitrii din Premier League » Motivul pentru care au anulat reușita lui Octavian Popescu
Omrani îl blochează evident pe Borza / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

De vină pentru anularea golului a fost poziția în care se afla Billel Omrani, un ofsaid evident. 

Hațegan și Feșnic, mai inspirați decât arbitrii din Premier League » Motivul pentru care au anulat reușita lui Octavian Popescu
Omrani îl blochează evident pe Borza / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

În timpul cursei făcute de Miculescu, atacantul francez a influențat evident jocul. A făcut un paravan și l-a blocat cu brațul pe Sebastian Borza, în tentativa apărătorului constănțean de a se apropia de balon.

Ovidiu Hațegan, oficialul aflat în camera VAR, l-a chemat pe Feșnic la marginea terenului, pentru a analiza faza. „Centralul” a anulat reușita pentru ofsaid. 

Feșnic, mai inspirat decât arbitrii din Premier League

Pe 14 ianuarie, o fază asemănătoare a avut loc în derby-ul câștigat de Manchester United în fața lui Manchester City, scor 2-1. 

Conduși cu 1-0 de rivala City, „diavolii roșii” s-au trezit în ultimul sfert de oră. Bruno Fernandes a egalat în minutul 78, dar acțiunea a stârnit multe controverse. Inițial a fost anulată, pentru o poziție de ofsaid în care, evident, se afla Marcus Rashford. Arbitrul asistent a ridicat fanionul. După o consultare cu „centralul” Attwell, reușita a fost validată. 

+2 FOTO

O pasă trimisă de Casemiro a fost urmărită de Rashford, aflat în evidentă poziție de ofsaid. Atacantul lui United aleargă spre minge, o protejează și îi încurcă evident pe apărătorii lui Guardiola. Arbitrii englezi nu au fost la fel de inspirați ca cei de la FCSB - Farul și au validat reușita.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Explicația mesajului provocator afișat de galeria Farului: „Doar Steaua în Ghencea!”

FOTO Dovada prin care FCU Craiova vrea să scape de 0-3 la „masa verde” » Ce specifică regulamentul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
mihaitanase
mihaitanase  •  30 Ianuarie 2023, 12:08

Nu au fost mai buni ,ci au fost mai hoți ! Hategant fură și din cabină ,nu numai din teren .Amândoi și Hațegan și feșnic țin sus steagul CFR-ului și vduc mai departe ura și lupta anti Steaua !

Catalynn._.
Catalynn._.  •  30 Ianuarie 2023, 10:29
Postat de derly pe 30 Ianuarie 2023, 08:24

un gol frumos anulat de niste ***

Un gol “omenos” cred ca ai vrut sa spui … Este absolut rușinos cum fundașii Regelui se feresc parca de balon, Miculescu, altfel un jucător lent și rudimentar ii dribla de ziceai ca e Maradona iar ăla fără Bac era complet nemarcat. Eroul meciului a fost Alibec, cu meciul de aseară și-a spălat absolut toate păcatele, a dat dovada de verticalitate și respect de sine, un demn urmaș al lui Bunică! Mulțumim Denis!!! :-)))

derly
derly  •  30 Ianuarie 2023, 08:24

un gol frumos anulat de niste ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează