FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA 2-1

Gol regulamentar la Steaua – Craiova?! Iată imaginea care schimbă impresia inițială. FOTO în articol

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 10:01

Steaua – Craiova 2-1, jucat aseară pe Național Arena, a fost un derby plin de controverse. Arbitrajul a fost puternic contestat de olteni, care au invocat, printre altele, "un ofsaid evident" la reușita de 1-0 a roș-albaștrilor.

Dolce Sport, una dintre televiziunile care transmit meciurile din Liga 1, are o tehnologie specială, folosită și de marile televiziuni de afară. Softul, numit “Libero Vision”,  suprapune peste imaginile din meci linii virtuale de ghidaj care păstrează perfect proporțiile spațiale și ajută la elucidarea fazelor la limită. Așa cum a fost cazul golului de 1-0 al Stelei în meciul cu CSU Craiova, pe care oltenii și toți rivalii Stelei l-au catalogat ca fiind “dintr-un ofsaid clar”.

 Iată mai jos un stop-cadru din emisiunea “Sport Center”:

 ofsaid

În momentul pasei lui Tamaș, fundașul Craiovei este, la nivelul picioarelor, mai aproape de poartă decât De Amorim. Stelistul pare pe aceeași linie cu Kelici dacă se iau în considerare umerii lui Kelici și De Amorim. Totul e la milimetru, chiar și cu tehnologia folosită de Dolce este greu de dat un verdict fără dubii. 

Este adevărat că este o situație la limită, însă este o decizie corectă a arbitrului. Nu este ofsaid – Constantin Zotta, expert Dolce Sport în arbitraj

Cert este că penaltyul din care Steaua a marcat golul decisiv a fost acordat eronat. Hențul lui Acka s-a petrecut în afara careului, dar “centralul” Radu Petrescu a validat semnalizarea eronată a asistentului Ghinguleac și a mutat acțiunea în careu, iar Boldrin a făcut 2-1 de la punctul cu var.

Detalii AICI - "Cele 4 faze care au aruncat în aer derbyul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (202)
luke2
luke2  •  04 Octombrie 2016, 05:41

Deci toti spun ca a fost in gol daca nu valabil cel putin greu de contestat dar tu o dai cu toata tara... Poate tu ai avut alta tehnologie de vizionare numita antistelista...

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Octombrie 2016, 00:05

Asa ca o gluma, Amorim a marcat cu capul, in aceasta imagine capul e in offside :))))

355208898203104
Edi Costin  •  03 Octombrie 2016, 22:40

Mi-e rusine de nesimtirea tuturor stelistilor . Sunteti de *** afara dar in tara sunteti șmecheri. Păcat de o echipa care v-a facut MUCI aseara. Multumiri maxime ,,in GURA,, domnilor arbitrii. REGHE!! CRAIOVA niciodata nu s-a atins. Iubeam Steaua..... de ieri va urăsc poate din cauza arbitrilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (202)
Comentează