FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA 2-1

Cele 4 faze care au aruncat în aer derbyul Steaua – Craiova 2-1. Oltenii sunt scandalizați: “Arbitraj inimaginabil! De ce li se întâmplă doar rivalilor Stelei?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 23:08

Arbitrajul brigăzii conduse de Radu Petrescu a influențat rezultatul derbyului Steaua – CSU Craiova 2-1, la finalul căruia roș-albaștrii s-au distanțat în fruntea clasamentului.

 Cei de la Craiova au acuzat vehement arbitrajul, iar Mulțescu a sugerat că nu întâmplător toate greșelile de arbitraj din ultimele etape s-au petrecut doar împotriva adversarilor Stelei la titlu.

 Cele două goluri ale Stelei s-au marcat în urma unor faze controversate. Ambele au fost la limită, dar ambele judecate în favoarea gazdelor. Iată mai jos capturi Digi de la toate cele 4 faze:

 Minutul 17, gol De Amorim. din ofsaid?

Tamaș centrează din dreapta, De Amorim marchează cu capul. În momentul pasei, brazilianul pare în ofsaid, cu câțiva centimetri mai aproape de poartă decât stoperul Kelici. Asistentul Grigoriu i-a dat credit stelistului.

 1 gol

Minutul 63, posibil penalty la Man

Denis Man pătrunde în careu și cade în urma unui duel cu Kelici. Fundașul Craiovei pune o mână pe direcția de alergare a stelistului, dar gestul pare destul de moale, insuficient pentru a provoca o cădere de amploarea celei în cauză.

 2 man

Minutul 75, penalty eronat pentru Steaua

Acka încearcă să intre în posesie, dar mingea sare ciudat din gazon și îl lovește în mână. E de discutat dacă se dă henț sau nu. Cert e că acțiunea se petrece în afara careului! Dar asistentul intervine și îi semnalizează “centralului” că e penalty! Iar Radu Petrescu validează decizia lui Ghingulac. Eronat!

 3 pen

Minutul 86, posibil penalty pentru Craiova

Nuno Rocha pătrunde în viteză, Tamaș încearcă să-i blocheze incursiunea și îl atinge cu brațul în piept. La fel ca la faza cu Man, gestul fundașului pare insuficient pentru a provoca o cădere de penalty.

4 penn

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (329)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Octombrie 2016, 12:04

ce e halucinant este ca si cu stop cadru 26% din votanti au spus ca hentzul e in careu. trecem peste faptul ca nici nu e hentz, 0 intentie samd. fcsbisti spalati pe creier ar vota ca e hentz in careu si o faza petrecuta in cercul de la mijlocul terenului...doar sa primeasca steaua penalty.

1716493408582631
Robert Szi  •  04 Octombrie 2016, 23:43
Postat de Sorin Petcu pe 04 Octombrie 2016, 17:15

Eronat!! Toata lumea a pus botul la comentariile facute de un nestiutor in ale fotbalului de la digisport! Pai el pune stop cadru pe jucator cu mana pe minge si gata, e in afara careului! Dar ia sa dea filmarea mai departe, se vede clar ca are mana pe minge si in careu. Sa dea un stop cadru si in momentul in care jucatorul trece de marginea careului: aceeasi mana este pe minge. Daca tot o luam la centimetri fata de careu....Pentru ca toata faza se petrece in fractiuni de secunda avand in vedere viteza jucatorului. Asa ca verdictul arbitrului a fost corect!

ba nene.. esti penibil cu explicatiile astea de fcsbist.. sa zicem ca era invers.. incepe hentul in careu.. si se termina in afara lui... se mai da penalty? :)))

utaaradan
utaaradan  •  04 Octombrie 2016, 22:40

pana nu se va introduce proba video, furtul pe fata va in continuare posibil si doar in avantajul echipei sustinuta de frf si lpf. nu va mirati ca nu vin investitori in fotbal.

Vezi toate comentariile (329)
Comentează