FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Golanii Ligii 1 » Ganea și Șumudică s-au dat din nou în spectacol: amenințări cu moartea și înjurături

Ganea a avut ceva de împărțit cu reporterul Alina Iosub
Ganea a avut ceva de împărțit cu reporterul Alina Iosub

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Ionel Ganea și Marius Șumudică s-au dat în spectacol din nou vineri seară: primul a înjurat o ziaristă, al doilea a amenințat un jucător cu moartea.

Vineri seară, lumea fotbalului românesc a asistat la alte două episoade golănești, actori principali fiind doi dintre antrenorii din Liga 1, Ionel Ganea de la Voluntari și Marius Șumudică de la Astra.

1. CSMS IAȘI - FC VOLUNTARI 0-1

Ganea: "Ţărancă proastă! Ochelaristo"
Reporter: "S-ar putea să nu te întorci viu la București!"

Imediat după finalul meciului de la Iași, cei de la Voluntari se grăbeau spre aeroport, pentru a se întoarce la București.

La flash-interviurile comune Digi-Look era în direct Andrei Cristea, iar Ionel Ganea aștepta să-i vină rândul. Antrenorul ilfovenilor a luat foc când a văzut că urmează Ionuț Voicu, apoi Vasile Maftei și nu el.

Așa că a luat-o la înjurături pe jurnalista Look TV, Alina Iosub, aprinzându-se pe măsură ce aceasta îi răspundea: "Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una, hai mai repede, că mă grăbesc. Vrei să-ţi mai zic ceva?! Mânca-mi-ai p**a să mi-o mănânci! Mi-am cerut scuze, na! Pişato! Taci că poate te pun acolo, pe reclame. Taci din gură!".

Lucrurile s-au liniștit pe moment, Ganea a venit la interviu, dar după finalul acestuia lucrurile au degenerat din nou. Ziarista a avut și ea o ieșire inacceptabilă: "De ce să mă pupi tu pe mine?! Nu mă pupi... Asta e a doua oară când mi-o faci. Dar nu contează, a treia oară, la Botoșani, s-ar putea să nu te întorci viu la București. Îți promit. Îți promit asta... Te pup, Ionel! Ai grijă la Botoșani, să nu pleci rupt!".

FC Voluntari a răspuns cu un comunicat

Oficialii clubului FC Voluntari au trimis ieri un comunicat plin de considerații filosofice:

"Fotbal Club Voluntari condamnă evenimentele grobiene care i-au avut în prim plan pe antrenorul Ionel Ganea şi pe reprezentanta postului de televiziune Look TV, jurnalista Alina Iosub. Inerentele polemici trebuie să păstreze un cadru constructiv şi să fie purtate într-un dialog civilizat, indiferent dacă protagoniştii se află în faţa sau în spatele microfoanelor. Dincolo de ecranele televizoarelor, lumea sportului şi, în special, cea a fotbalului rămâne una dură şi împinsă către multe sacrificii".

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a comentat pe Facebook: "Regret sincer că Ionel Ganea nu a înțeles că rezultatele de pe teren nu au nicio valoare dacă nu sunt dublate de o atitudine corespunzătoare și în afara acestuia".

"Ganea va fi amendat. O să avem o discuție, fiindcă e păcat de cariera lui, e băiat tânăr. El e judecat și din cauza a ce a mai făcut în trecut. Fata aia l-a provocat, dar nu e normal să cedeze provocărilor! L-a luat valul de când are rezultate bune"
Dumitru Dragomir, președinte Voluntari

"Ca oficial al Ligii pot spune că e important ce s-a scris în raport. Cu siguranță vom sesiza Comisia de Disciplină după primirea raportului oficial la sediul LPF!"
Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF

2. ASTRA - ASA TG. MUREȘ 1-0

Șumudică: "Te omor dacă te prind prin oraș!"

Alte incidente, tot vineri seară, de această dată de la Giurgiu. Marius Șumudică s-a dus glonț către Paul Pârvulescu la finalul meciului dintre Astra și ASA și i-a băgat mână în gură acestuia.

Unul dintre colegii fundașului a dezvăluit pentru GSP: "A venit Șumudică și l-a luat de gură imediat după meci! Apoi l-a amenințat că-l omoară! A început să-l înjure și i-a zis să nu cumva să-l prindă prin oraș că-l omoară. Silviu Lung jr. a văzut gestul și a intervenit imediat, împingându-l pe Pârvulescu de acolo. Antrenorul a încercat să-l lovească cu palma, însă a fost blocat de Junior Morais, cel care era lângă Paul".

Întrebat la DolceSport despre incidentul din finalul partidei, Șumudică a reacționat: "N-am nicio treabă cu nimeni. Trebuie să stau drepți acum? N-am făcut niciun gest cu Pârvulescu! În momentul în care m-am deplasat către el i-am zis că are gura proastă, că vorbește mult! Atât...".

Pe imaginile TV s-au văzut doar câteva secvențe cu Șumudică în momentul în care ajunge lângă Pârvulescu, iar fundașul a preferat ieri să nu mai continue disputa cu antrenorul liderului.

"Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic între mine și Marius Șumudică! Puțini pot înțelege tensiunile și reacțiile pe care fotbalul le poate aduce! Tot ce se întâmplă pe terenul de fotbal trebuie să rămână acolo și nimic mai mult!", a spus Paul.

Client fidel la Comisii

Șumudică pare de neoprit în acest sezon. După ce a fost suspendat pentru că a fost prins pariind pe meciuri din Liga 1, dar a obținut amânarea suspendării pentru sezonul viitor, tehnicianul liderului urmează să ajungă din nou în fața Comisiei de Disciplină pentru semnele obscene făcute către suporterii Stelei la meciul direct. Acum ar putea fi di nou judecat dacă observatorul a notat în raport incidentul.

"Am comunicat observatorului și arbitrului incidentul din finalul partidei, iar Șumudică trebuie să ajungă în fața Comisiei de Disciplină pentru a da explicații. Nu este deloc vânat, el este cel care vânează"
oficial al lui ASA Tg. Mureș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  19 Aprilie 2016, 00:38

Păi în titlu trebuia scris că ziarista l-a amenințat cu moartea pe Ganea. Cum de v-a scăpat?

166519390404871
Cristian Gherasim  •  20 Martie 2016, 13:49

Golani ,golani ...dar noi ii toleram.Arbitrii sunt cu ei.La Voluntari a revenit tatuca Mitica ,la Chiajna e Sandu Mircea ,cica din umbra ,la Astra inca se simte infuenta lui Nicolae chiar si din puscarie.Pai aduceti-va aminte cum Stelei i s-a scos mingea de trei ori din poarta in meciul cu Astra.Tot Stelei i s-a refuzat trei penalty-uri vazute si din avion la meciul cu Voluntari,iar ieri Gaman a inventat penalty pentru Concordia la Botosani dupa ce a reusit sa dispere vreo 3-4000 de suporteri cu arbitrajul per ansamblu.Eu cred ca se vrea ca-n Liga 1 sa se joace toate meciurile cu 30-40 de suporteri ca la Chiajna si Voluntari.Important e nea Mitica,nea Mircea si faptul ca arbitrii primesc niste baremuri babane,in conditiile in care ei ar trebui platiti lunar cu salariul minim pe economie.

geogeo
geogeo  •  20 Martie 2016, 13:14

Spre deosebire de Ganea, care nu prea are cenusiu la mansarda, Sumudica profita de slabiciunile comisiilor care il mangaie pe crestet de fiecare data cand mai face cate una nefacuta. Nu e vina lor, e vina celor care ii protejaza si ii acopera. Daca ar fi suspendati vreo 6 luni, ar fi mai multa liniste si normalitate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează