FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Golgeterul

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

Mazilu spune ca nu vrea sa mai rateze titlul de cel mai bun marcator al campionatului. Rapid a fost salvata la Mioveni de dubla lui Ionut Mazilu, care a inscris golul victoriei cu cinci minute inainte de final. Fostul "student" spune ca e pregatit sa recistige titlul de golgeter al Ligii I, pe care l-a mai obtinut acum doi ani, cind juca la Sportul. Mazilu a marcat atunci 22 de goluri pentru alb-negri in Liga I.

- Ionut, euforia de dupa cistigarea Supercupei v-a afectat la Mioveni?
- Nu am petrecut exagerat dupa meciul cu Dinamo, a fost vorba doar de vreo ora-doua. Problema a fost ca s-a acumulat oboseala, dupa 120 de minute jucate in Supercupa, si de aceea meciul de la Mioveni a fost unul destul de dificil. A fost si foarte cald, mai ales in prima repriza, dar am tras de noi si am reusit sa cistigam.

- Crezi ca poti sa cistigi din nou titlul de golgeter?
- Mi-am propus si anul trecut asta, dar am avut ghinion cu accidentarile, am lipsit cam mult. Am dat deja doua din prima etapa si acum sper s-o tin asa in continuare. Cel mai important e sa mearga echipa, sa ajungem des in fata portii, pentru ca doar asa pot sa ajung si eu sa dau goluri multe. De unul singur, n-as avea cum sa ajung golgeter. Eu nu transez meciurile, sint doar acolo, in fata, si uneori reusesc sa inscriu.

- Adversarii s-au plins din cauza arbitrajului. Crezi ca sint indreptatiti?
- La cum s-a jucat in prima repriza, arbitrul putea sa mai acorde multe cartonase galbene, cred ca vreo 30, plus doua "rosii". Dacia a jucat foarte dur. E adevarat si ca Daniel Costescu a fost eliminat poate prea usor.

- Ai avut emotii la primul gol, cind Stanca a scos in prima faza?
- A fost gol de prima data, vazuse si asistentul si a semnalizat, dar e mai bine ca am reluat, ca sa fiu mai sigur.

"E prematur sa spunem daca vom cistiga sau nu campionatul. A trecut doar un meci, mai sint o gramada de jocuri importante"
Ionut Mazilu

"Imi pare bine ca acum sint sanatos si pot sa-mi ajut echipa. Sper sa joc atit de bine la Rapid incit domnul Piturca sa-mi ofere sansa de a reveni printre tricolori"

Ionut Mazilu

Cifrele lui Mazilu la Mioveni
37 de baloane jucate
19 pase bune
6 suturi la poarta
3 suturi pe poarta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează