FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-1

Golgeterul Ligii 1 e văzut ca noua speranță a fotbalului românesc: "Poate ajunge la o echipă mult mai bună"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 20:10

Istvan Fulop (26 de ani) a marcat unicul gol al echipei sale în victoria de azi de pe terenul celor de la Poli Iași, scor 1-0, și rămâne lider în clasamentul golgeterilor cu 6 reușite.

Mijlocașul lui FC Botoșani spune că s-ar mulțumi și cu mai puține goluri, condiția fiind ca echipa sa să câștige meci de meci.

"Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez și că am luat cele 3 puncte. Ne-am așteptat la un meci foarte greu azi, dar ne-am motivat foarte bine. Ne bucurăm mult de această victorie pentru că ne dă moral.

Noi trebuia să ne schimbăm mentalitatea după înfrângerea cu Steaua. Ne-am simțit bine azi, am controlat jocul și am pasat foarte mult. Eu îi las și pe alții să dea gol, important e să câștigăm. Am avut emoții când a ieșit Grahovac din poartă, am crezut că e domnul arbitru", a declarat Istvan Fulop la Dolcesport.

Și Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoșani, l-a lăudat pe Istvan Fulop despre care spune că ar merita să ajungă la o echipă mai bună.

"Suntem mulțumiți că am luat 3 puncte foarte importante, veneau după o partidă cu Steaua. Știam că ne așteaptă un meci greu, mai ales că Iașiul era mai odihnită. Pe lângă victorie, cred că am dominat și jocul. Băieții mei muncesc mereu la antrenamente, poate de aceea am părut mai proaspeți.

Nu m-am speriat când l-am văzut pe Grahovac în atac, e o simplă fază de joc. Îmi pare rău că n-am speculat faza să marcăm. Mă bucur foarte mult pentru Istvan pentru că e un jucător cu foarte multă calitate. El avea nevoie doar o perioadă de acomodare cu prima ligă. În momentul de față poate juca la un nivel mai bun", a adăugat Grozavu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovasim
ovasim  •  11 Septembrie 2016, 21:46
Postat de blatistu49 pe 11 Septembrie 2016, 20:28

golanie marca PRUNEA mafia pariurilor

Obsedatule

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Septembrie 2016, 20:56

Leo Grozavu ia salar de la Boston ? Pentru ce e platit? Sau fiind o filiala de-a Stelei ii face acesteia propaganda si-i propune indirect jucatori? Apoi se plange ca nu are jucatori de clasa.

zidane92
zidane92  •  11 Septembrie 2016, 20:39

Daca Fulop care a declarat ca e caine ajunge tot la fcsb, negoita sa pleci dracu invartindu-te in togo, in patagonia, unde *** vedea cu ochii da sa ne lasi dracu in pace pentru totdeauna, cainii au ajuns sa ia trofee la steaua si noi ne carpim cu balangu si malangu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează