FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-3

Golubovici a sunat în direct la TV ca să se ia de Zicu și de Narcis Răducan: "Ați făcut declarații proaste"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 09:00

Aseară, la o oră după Gaz Metan - Dinamo 0-3, Bojan Golubovici a intrat în direct la postul TV Digi Sport, pentru a le răspunde lui Ianis Zicu și Narcis Răducan. Foștii fotbaliști români analizaseră faza penalty-ului cu Golubovici, calificând-o drept inexplicabilă. (Vezi AICI video)

"Am auzit declarații proaste despre mine, făcute de Ianis Zicu și Narcis Răducan și am vrut să sun. Da, am făcut penalty. Am vrut să sar și să dau cu capul în minge, ca mingea să iasă din 16 metri.

M-a lovit mingea în mână, nu știu cum. Mă doare inima. Nu-mi explic. Dacă voi nu știți cum am făcut asta, eu cu atât mai puțin. Eu niciodată nu am făcut lucruri murdare. Puteți să vorbiți cu toți care au lucrat cu mine.

Mă doare inima când echipa mea pierde. Eu nu fac nimic intenționat. Când am văzut că s-a dat penalty, am zis «Doamne, Dumnezeule, ce se întâmplă?!». Bojan Golubovici nu joacă la pariuri. Am jucat o dată acum 10 ani. Jur că nu pariez. E prea multă răutate în fotbalul românesc", a spus Golubovici la TV Digi Sport.

Zicu i-a replicat sârbului: "Nu am zis vreodată că ai făcut ceva intenționat. Doar că mă așteptam să ne dai niște explicații, când ai venit la declarații. Și eu am mai făcut hențuri involuntare, chiar dacă nu în careu, dar știam de ce s-a întâmplat așa, adică aveam explicații".

Citește și: După penalty-ul inexplicabil, Golubovici a continuat circul și la declarații » Cum a explicat faza în fața reporterului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
chromophobia
chromophobia  •  05 Noiembrie 2017, 17:58

Mie mi-a placut mereu Golubovici.Imi pare rau ca n-a reusit la FCSB ,insa nu avea nici colegi care sa-l faca sa dea goluri

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 16:49
Postat de luciann pe 05 Noiembrie 2017, 12:09

De ce n-ar fi convocat Alibec atata timp cat sunt convocati multi altii care n-au ce cauta acolo? Si sa nu uitam ca Andone e exasperabil de ineficient la nationala...

Corect ,n-am nimica de zis ,doar ca Alibec nu e in forma. Pentru psihicul lui poate ii face bine ,sa nu fie fortat insa sa-l vanda...sa fie alte interese. Dupa cum au dat in el ,l-au facut praf in ce priveste moralul sau. E totusi un meci in familie ,acolo va fi si Lucescu un om deosebit poate il vor incuraja.

para.para
para.para  •  05 Noiembrie 2017, 15:52

Pun pariu ca Golubovici a gresit hentul. El a crezut ca joaca cu fcsb.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează