FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

EXCLUSIV // VIDEO Gonçalo Gregório a împrumutat atitudinea antrenorului Zeljko Kopic: „Ne batem” » Cadoul de neuitat al copilăriei, de Crăciun: ați jucat și voi?

Gonçalo Gregório a împrumutat atitudinea antrenorului Zeljko Kopic: „Ne batem” » Cadoul de neuitat al copilăriei, de Crăciun: ați jucat și voi?
Gonçalo Gregório a împrumutat atitudinea antrenorului Zeljko Kopic: „Ne batem” » Cadoul de neuitat al copilăriei, de Crăciun: ați jucat și voi?

Articol de , - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 13:00 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 13:41

Atacantul dinamovist Gonçalo Gregório a vorbit simplu și la obiect despre obiectivele sale și ale echipei, povestind ”câinilor” ce valoare are Crăciunul pentru el

Dinamo - FC Voluntari, diseară, de la ora 20:30, pe stadionul "Arcul de Triumf", închide 2023 fotbalistic în campionatul intern. Roș-albii tocmai au bifat o victorie, la Botoșani (2-0), prima după 13 etape de chin și fără succes. Voluntariul a pierdut ultima rundă, acasă, cu FCU Craiova (0-1), dar în ultimele cinci runde a răpus Farul (4-2) și Rapid (2-1).

Experiența unui croat după primele luni în România: „E cam același vibe ca la noi”. Christian Ilic despre salvarea lui Dinamo: „Ultimele luni ne-au luat multă energie”
DINAMO - FC VOLUNTARI
Experiența unui croat după primele luni în România: „E cam același vibe ca la noi”. Christian Ilic despre salvarea lui Dinamo: „Ultimele luni ne-au luat multă energie”

FC Voluntari, una dintre cele două echipe din Liga 1 învinse de Dinamo în acest sezon

"Câinii" speră a bifeze a 4-a victorie. Practic, vor întâlni una dintre cele două echipe pe care le-a învins la revenirea în Liga 1. Dinamo a învins FC Botoșani (1-0 și 2-0) și FC Voluntari (3-2).

Gonçalo Gregório, 28 de ani, este golgeterul actual al echipei și speră să puncteze și el, din nou, cu ilfovenii. A savurat succesul din nordul Moldovei, acum este concentrat pe duelul de diseară.

"Suntem acolo, ne batem, luptăm pentru 3 puncte și cu Voluntari. Sperăm", a reacționat lusitanul într-un interviu acordat pentru GSP.ro.

Gonçalo Gregório, amintiri de Crăciun

La final de an, în preajma Sărbătorilor, Gonçalo Gregório a avut un gând și pentru suporteri.

"Le urez să stea cu noi, la bine și la rău, să creadă în noi, noi vom lupta pentru ei. Eu îmi urez să fiu sănătos, să am energie, să fiu alături de familie după multă vreme în care am stat departe de ai mei.

Întotdeauna am fost fericit când familia s-a reunit de Crăciun la masă, acela a fost momentul memorabil de sărbători. Material, aș spune că un joc pe calculator, Pro Evolution Soccer, a fost cadoul pe care nu pot să-l uit. Eram copil pe la începutul anilor 2000", a mai spus portughezul.

5goluri în 22 de meciuri a adunat Gonçalo Gregório la Dinamo, plus un assist

Pentru 2024 îmi doresc ca Dinamo să câștige fiecare meci până la finalul sezonului, iar eu să înscriu cât mai multe goluri. Aceasta este meseria unui atacant
Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

Citește și alte știri:

video Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo: „Dacă ar veni toți, n-am avea camere la Săftica!”. Apoi, a devenit spartan: „Mergem la război”

EXCLUSIV Calvarul se încheie pentru cel mai ghinionist jucător român: „Dacă Ianis Hagi a putut, eu de ce să nu pot?!” » Ar putea salva un club din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează