FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”

Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”
Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 14:48 / Actualizat sambata, 26 august 2023 17:04

Gonçalo Gregório, 28 de ani, atacantul lusitan al lui Dinamo, a început să descopere Capitala și România, având primele impresii aici

Gonçalo Gregório, 28 de ani, este în acest moment principalul atacant al roș-albilor, a marcat de două ori în startul sezonului, a devenit unul dintre favoriții suporterilor "câinilor".

Diseară, de la ora 21:45, Dinamo are etapă cu Petrolul Ploiești, în cadrul etapei #7, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Este sold out, au anunțat oficialii dinamoviști. Portughezul va fi în centrul atenției, întrucât are toate șansele să fie din nou titular, mai ales după golul și prestația din victoria cu FC Voluntari (3-2).

143de minute este ritmicitatea de care a avut nevoie șeptarul „câinilor” să înscrie, marcând de două ori pentru Dinamo

Românii sunt pe placul portughezului Goncalo Gregorio „Știu să ajute”

Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”

În interviul acordat Gazetei Sporturilor, înaintea partidei cu Petrolul, Gonçalo Gregório a povestit cum decurge viața sa în București, el sosind la începutul verii la Dinamo. Lusitanul a mărturisit că este impresionat de câteva detalii.

- "Sunt o persoană care stă mult acasă, mă relaxez pe modul liniștit. Am ieșit până în parcul Herăstrău, până în Centrul Vechi. Îmi place Bucureștiul, e frumos, îmi place stilul de viață de aici"

- "Bucureștiul este unic, sincer! Nu l-aș putea compara cu alte orașe pe care le cunosc. Este diferit de Lisabona sau de Porto. Lisabona a ajuns foarte aglomerată, nu neapărat ca trafic comparativ cu Bucureștiul, dar, din cauza turiștilor, uneori, nu poți merge pe stradă"

- "În Lisabona ai oceanul în fața ochilor, practic, dar în București am înțeles că sunt multe parcuri. Am văzut Herăstrăul, care mi-a plăcut mult"

- "Românii sunt gata să te ajute în orice moment, asta e prima mea impresie. Par foarte buni cu străinii. Știu să ajute"

- "Mâncare? Ciorba mi s-a părut foarte bună. Aaa, am auzit de "mici", am zis bine? Urmează să încerc. Să văd când, fiindcă eu am o dietă strictă, nu mănânc orice, oricând"

- "Nu am plângeri vizavi de București, de români. Totul mi se pare OK. Traficul? Nu m-am lovit de probleme, nu locuiesc chiar în București, ci în complexul "Cosmopolis", fac între 10 și 15 minute cu mașina până la Săftica la antrenamente, n-am multe drumuri zilnice"

„Am fost comparat de cei de la Dinamo cu un pitbull? Nu mi se pare ceva ieșit din comun, fiindcă și când jucam în Polonia mi-au pus o poreclă similară. Parcă era ceva legat de lup, de un animal agresiv, în tot cazul. Pe teren sunt o persoană, în viața privată sunt foarte liniștit
Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

Atacantul lui Dinamo dezvăluie pentru GSP ce pasiune rar întâlnită la fotbaliști are: „Așa îmi eliberez gândurile”
DINAMO
Atacantul lui Dinamo dezvăluie pentru GSP ce pasiune rar întâlnită la fotbaliști are: „Așa îmi eliberez gândurile”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cine a dus Petrolul pe podium și vine să învingă Dinamo: „M-a răscolit asta, când am auzit la Guardiola”

GALERIE FOTO Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, un DEZASTRU » Cum arată suprafața de joc înainte de duelul sold out Dinamo - Petrolul

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  26 August 2023, 18:21

stai ca nu ai dat de prostul ala de randoom iosif freddy rav410wrc istet10 florar emil ....unul si acelasi prost :))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează