FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI - RAPID 0-2

Goniti!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Rednic, Copos si Zotta au fost somati de galerie sa plece de la Rapid. Avalansa de ura a suporterilor rapidisti fata de Mircea Rednic a continuat si aseara, la Iasi. Cu 20 de minute inaintea startului partidei, "Puriul" rasufla usurat cind privea spre sectorul rapidist. Doar 50 de fani populau perimetrul alocat oaspetilor! Insa cu citeva minute inainte de fluierul arbitrului, 450 de suporteri, sositi cu trenul, pe cont propriu, au completat zona giulestenilor.

"Rednic, esti o mizerie!" a fost prima scandare, completata cu un banner: "Bye, bye, Rednic!". Au urmat 10 minute de cintece si incurajari pentru echipa si jucatori. Nimic despre tehnicianul de 45 de ani. Apoi, protest organizat. Trei bannere: "Copos", Zotta" si "Copos". Impresurate de alte citeva zeci, cu un singur mesaj: "Plecati!". Fanii giulesteni au continuat pe toata perioada partidei sa il injure pe Rednic, dar s-au bucurat la golurile Rapidului.

"Strategie murdara"

Suporterii rapidisti au aprins din nou torte si la Iasi, dupa ce au avut terenul propriu suspendat cu Gloria Buzau si cu Farul din aceasta cauza. Ba, mai mult, giulestenii se asteapta si la o amenda de la UEFA din cauza unei torte aruncate in teren cu Nurnberg. Inaintea partidei, conducatorii Rapidului sustineau ca unele surse din cadrul Jandarmeriei le-au transmis ca fanii alb-visinii fac intentionat aceste lucruri pentru a se razbuna pe conducere. ( Remus Raureanu)

Rapidisti in doliu
Jucatorii lui Mircea Rednic au purtat ieri, pe sub tricourile de joc, cite o bluza alba pe care era inscriptionat mesajul: "Pentru Cristina!". Giulestenii i-au dedicat fiecare gol Cristinei, o fana de 18 ani a echipei din Giulesti, care a decedat intr-un accident de masina. Ea se ocupa si de site-ul personal al lui Marius Constantin.

Mazilu tot rezerva

Lui Ionut Mazilu nu i-a priit schimbarea antrenorului. Lasat deseori pe banca de Bergodi, care-l prefera pe Boya, Mazilu nu este mai norocos nici acum, cu Rednic antrenor. "Puriul" l-a ales pe Burdujan, chiar daca Mazilu este apt suta la suta. Rednic a mers pe mina lui Burdujan, cel care i-a "furat" Supercupa cu Dinamo, inscriind pentru 1-0 si penalty-ul decisiv din prelungiri. (Remus Raureanu)

Popa, scos din minti
Ionut Popa s-a aratat agasat de maniera de arbitraj. A protestat mai mereu, mai ales cind Bilba a cazut in careu, dupa ce a fost sters usor de Emil Dica, dar Ionel Ivan n-a acordat nimic. Popa s-a enervat si a plecat spre vestiare cu un minut inaintea pauzei. si giulestenii au protestat in minutul 63, cind Sapunaru a fost faultat clar in careu de Kalai, dar Ionel Ivan a lasat eronat jocul sa continue.  (Remus Raureanu)

Lazar s-a rupt iar!
Costin Lazar este urmarit de ghinioane. Dupa ce a stat o luna din cauza unei entorse la glezna dreapta si a ratat convocarea la nationala pentru partidele cu Belarus si Germania, plus returul cu Nurnberg, Lazar s-a accidentat iar! In minutul 24, mijlocasul de 26 de ani a fost faultat dur de Kalai, care a scapat fara "galben", si a fost schimbat cu Nicolae Grigore. Lazar a suferit o recidiva la glezna, urmind sa faca un control amanuntit pentru a afla daca este ceva grav. (Remus Raureanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează