FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Goran Karanovic a semnat cu Sepsi! Ultima dată a jucat pentru FC Aarau

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 16:38

Ziua și transferul pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care a anunțat miercuri înregimentarea în lot a atacantului central Goran Karanovic, care ultima oară a jucat la FC Aarau (Elveţia).

Jucătorul elvețian născut la Belgrad (Serbia), în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul covăsnean.

Mutarea vine la doar o zi după ce Sepsi l-a adus pe slovacul Peter Gal-Andrezly (mijlocaș ofensiv).

Cei doi se alătură unei liste lungi, care cuprinde nu mai puțin de nouă jucători transferați de gruparea antrenată de Csaba Laszlo, și el fiind numit în această vară în funcție.

Horațiu Moldovan (portar), Andrei Dumiter (atacant) – ambii de la Ripensia Timișoara, Răzvan Tincu (fundaș central) - Doxa Katokopia, bulgarul Radoslav Dimitrov (fundaș dreapta) - CSU Craiova, nigerianul Jacob Adebanjo (fundaș central) - Vitoria Setubal, senegalezul Oumar Diakhité (fundaș central) – Estoril și croatul Hrvoje Barisic (fundaș central) - Zrinjski Mostar.

Mai mult, au ajuns în această vară la Sfântu Gheorghe, însă deja au părăsit echipa, alți patru fotbaliști: Risto Mitrevski (Hapoel Haifa, 27 de ani, fundaș, Macedonia de Nord), Hilal Ben Moussa (27 de ani, mijlocaș, Olanda), Christian Ilic (22 de ani, fundaș, Austria) și Michael Blauensteiner (24 de ani, fundaș, Austria).

Citește și:

CFR CLUJ - Maccabi Tel Aviv / Cum se prezintă Michael Pereira, jucătorul venit să ia al 3-lea titlu la rând cu CFR Cluj: „E cea mai bună echipă din România”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează