INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV

CFR CLUJ - Maccabi Tel Aviv / Cum se prezintă Michael Pereira, jucătorul venit să ia al 3-lea titlu la rând cu CFR Cluj: „E cea mai bună echipă din România”

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 16:17

CFR Cluj joacă astăzi cu Maccabi Tel Aviv, iar înaintea partidei Michael Pereira, 31 de ani, a vorbit cu presa. Acesta este unul dintre cei aduși în această vară în Gruia, mijlocașul francez fiind o soluție de a întări echipa în perspectiva duelului pentru a cuceri al treilea titlu de campion la rând și pentru un parcurs cât mai lung în cupele europene.

  • CFR Cluj - Maccabi se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport și TV Digi Sport

Diseară, CFR Cluj are meci cu Maccabi Tel Aviv de la ora 21:00, în prima manșă a turului II preliminar din Champions League. Francezul vrea ca echipa sa să treacă și de această dublă și să continue în UCL, următorul adversar fiind mai puternic, este vorba de Celtic Glasgow.

„Sper să câștigăm meciuri, să luăm campionatul din nou, iar eu să am un rol important în echipă în cupele europene. Eu sunt un jucător de bandă, dar pot evolua și în centrul terenului. Stilul meu de joc este vertical, îmi place să intru în combinații cu coechipierii”, a dezvăluit Michael.


Fotbalistul este încântat de colaborarea cu Dan Petrescu:
„După mulți ani în Spania și Turcia, am decis să vin la CFR pentru că este cea mai bună echipă din România și m-a atras acest lucru. Dan Petrescu mi-a spus că îi place faptul că am jucat la toate cluburile unde am fost, că are nevoie de astfel de jucători cu mentalitate de învingători”.

michael pereira2
Michael Pereira

 Citește și:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // VIDEO Dan Petrescu, noi detalii despre George Țucudean: „Una e la sală, alta pe teren” » Când revine golgeterul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  24 Iulie 2019, 18:09
Postat de khal_37 pe 24 Iulie 2019, 17:13

Si uite asa cfr mercenary squad ajuta la cresterea si promovarea tinerelor talente din Romania. Haideti sa-i felicitam.

Istetule, spune-mi un jucator, unul singur, promovat de la academia fcsb (sau fc gazde ori cum ii mai spune clonei voastre). De fapt, pana acum 2-3 ani ciobanul din Tirana nici nu voia sa auda de tineret, de academie, erati singurul club din Liga 1 fara baza de juniori si copii. Ciobanul din Tirana nu a facut de la inceput si pana acum decat sa cumpere in nestire ba de la Viitorul, ba de la Astra sau chiar de la Cfr. Iar in ce-i priveste pe fotbalistii de azi, TOTI sunt mercenari, la toate echipele, doar naivii isi mai imagineaza ca x sau y e „fecesebist” de mic sau alte vrajeli.

rocky2
rocky2  •  24 Iulie 2019, 18:03
Postat de khal_37 pe 24 Iulie 2019, 17:13

Si uite asa cfr mercenary squad ajuta la cresterea si promovarea tinerelor talente din Romania. Haideti sa-i felicitam.

Macar vin la CAMPIOANA TARII CFR, nu la no name-ul ciobanului ce aduce rusine Romaniei!

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  24 Iulie 2019, 17:57
Postat de khal_37 pe 24 Iulie 2019, 17:13

Si uite asa cfr mercenary squad ajuta la cresterea si promovarea tinerelor talente din Romania. Haideti sa-i felicitam.

poate sa rupa norii un jucator de la CFR ...intotdeauna vor fi promovatzi cei de la viitorul si FCSB,,,asa ca tactica clubului de a a aduce jucatori straini este foarte buna

Vezi toate comentariile (5)
Comentează